Opmerkingen daarbij: - kwam 1 dag later dan aangegeven - geen track & trace ontvangen - snelle reactie klantenservice - prima product
Beste Elise, Bedankt voor het mooie cijfer! Normaal gesproken sturen wij inderdaad track & trace codes op. Helaas zijn we hier wel afhankelijk van de vervoerdiensten. Fijn dat je tevreden bent met het product! Met vriendelijke groet, Inez
Snelle service en goede kwaliteit
Beste Nathalie, Bedankt voor je 10! :-) Met vriendelijke groet, Susan
Opgegeven formaten en kleuren van het te borduren logo werden niet nageleefd. Allgifts past zelf de formaten aan en in de hele kleine lettertjes op de drukproef wordt dit dan vermeld. Natuurlijk op voorhand moeten betalen en probeer nu maar eens die 10 rugzakken terug te sturen en nieuwe rugzakken met het correcte logo te krijgen ...
Ik ben goed geholpen en er werd meegedacht over het vinden van de juiste producten. Top!
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling Dilara. Tot de volgende keer!
Last minute kregen de teamleiders het leuke idee om nog een attentie voor de Pasen te regelen voor 100 collega's. Gelukkig was daar Allgifts met een mooi Paas-presentje. Dinsdag gebeld en woensdag stond het op mijn bureau! Super tevreden dus met de snelle service, het meedenken en het prettige contact!
Hoi Tilleke, Altijd leuk om attenties weg te geven :-) Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Susan
Vanaf moment dat we contact opnamen tot de levering is alles super goed geregeld. We waren op zoek naar t-shirtjes en er werd goed advies gegeven over de t-shirts en de verschillende bedrukkingsmethodes. Na bestelling een mooi digitaal voorbeeld en pas daarna werd er begonnen met drukken. Nog geen week na het goedkeuren van het digitale voorbeeld hadden we de producten al in huis! Volgende keer weer Allgifts voor ons.
Beste Hoveniersbedrijf de Weerd, Super om te lezen dat de opdracht naar volle tevredenheid verlopen is. Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Susan
Nadat er iets fout ging bij de levering namen jullie de tijd me uitgebreid toe te lichten wat er vermoedelijk fout was gegaan. We concludeerden dat er waarschijnlijk iets misging bij het leveringsbedrijf dit nadat jullie tijdig alles hadden aangemeld. Tevreden.
Beste Dimitri, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken. Fijn dat u daar de tijd voor wilde nemen! We zagen ook samen in de track en trace dat uw zending eerder op vrijdag 17 maart al is aangeboden maar de vervoerder heeft aangegeven dat ze niet konden bezorgen. Dat is zeer spijtig, hierdoor is de leverdatum door de vervoerder opgeschoven en was uw bestelling te laat bij u. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, hiervoor maken wij een klacht aan bij de vervoerder. Uiteraard streven wij altijd naar een correcte afhandeling. Fijn dat u aangegeven hebt om de volgende keer wel weer bij ons terug te komen! Dat doet ons deugt. Met vriendelijke groet, Susan
Originele beoordeling
Ik nam op dinsdag 14 maart contact op via de chat op je site. Mijn vraag was of de paraplu's uiterlijk zaterdag 18 maart zouden worden geleverd. We hadden ze zondag nodig. Men garandeerde me dat als ik op 14 maart nog bestelde ik ze zeker op tijd had. Helaas, een deel van de paraplu's werden geleverd op dinsdag 21 maart. Het ander deel 22 maart. Drie dagen te laat. Ik heb het gevoel dat eens de centjes en de bestelling binnen waren, het niet zo nauw meer stak. Voorts qua kwaliteit en eerdere bestellingen altijd tevreden geweest.
Altijd snelle levering, goed contact en communicatie. We hebben al veel producten laten ontwerpen en maken!
Alles was snel en goed geregeld. Fijn contact.
Bedankt voor je 10, Tjitze! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Susan
Heel blij met de aangeschafte artikelen!
Bedankt voor de fijne beoordeling! Wij zijn blij met jullie als terugkerende klant! Tot de volgende keer!
Product is oké, maar geen hoogwaardige kwaliteit. Sommige stickers zaten wat scheef en hellen over op het randje of laten aan een kant al los. Wel snelle levering.
Beste, Ik zie dat je inmiddels contact hebt met mijn collega om dit op te laten lossen door ons, fijn! We halen de bestelling graag bij je op om de scheef zittende stickers te vervangen. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Susan
Ruime keuze, ook in kleinere hoeveelheden beschikbaar. Mooie kwaliteit.
Bedankt voor je positieve feedback Inge! Graag tot de volgende bestelling :-)
Heldere communicatie en snelle levering
Fijn Nathalie, graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Susan
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Helaas liep er iets fout waardoor enkele stuks onbruikbaar waren. Vrijwel onmiddellijk na deze mededeling werd alles recht gezet. Ook de klantendienst was altijd heel vriendelijk en snel om te reageren.
Hoi Melanie, Kleine moeite voor ons, groot plezier voor jou! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Susan
Dank voor de snelle en zorgvuldige afhandeling!
Super! En wij zijn blij met wéér een tevreden klant! :-)
Vlot en correct
Vlot en correct
Heel fijne samenwerking!
Heel fijne samenwerking!
Beste Renate, Fijn dat je onze inzet zo waardeert! Helaas loopt niet altijd alles vlekkeloos en zijn we ook afhankelijk van andere partijen, juist dan maken we het verschil door alles op alles te zetten om de deadline te halen en een gewenste oplossing te bieden! Fijn dat je dit zo ervaren hebt :-) Met vriendelijke groet, Susan
zeer goede en vriendelijk
Bedankt voor je reactie en beoordeling Steven!
wij zijn reeds jaren klant en bestellen grote hoeveelheden van dezelfde artikelen, snelle service en wordt altijd correct afgehandeld. onze produkten zijn met logo en ook altijd zoals overeengekomen
Beste Heidi, Onze dank is groot met jullie als vaste trouwe klant! Tot snel! :-) Met vriendelijke groet, Susan
Snelle levering van zowel sample als def. bestelling. Mogelijkheid om eerst een sample te ontvangen is zeer prettig, zo weet je wat je besteld. Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Beste Yvette, Bedankt voor je mooie cijfer en beoordeling "uitmuntend"! Daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Susan
Erg behulpzaam en vriendelijk geholpen. Ons logo is ook erg mooi geworden op de thermobeker. Levering is ook snel. Erg blij met het resultaat!
Hi Daan, Super dat je zo blij met onze service en het resultaat van de bekers bent en ons bij anderen zult aanbevelen! Graag tot de volgende keer :-) Met vriendelijke groet, Susan
Begin augustus voor ongeveer 800 euro besteld. Bedrag direct overgemaakt. Ik had 2 ontwerpen nodig, dus op verzoek 2 logo's aangeleverd. Na 11 dagen reactie gekregen dat wij het zelf moesten ontwerpen (2 logo's plaatsen is kennelijk heel lastig). Gevraagd of, door deze vertraging, levertijd nog wel haalbaar was. Dat was geen probleem. Na een aantal dagen toch gebeld, bleek dat deze 8 dagen later was gezet dan afgesproken. Weer gebeld, order zou met spoed worden aangepast. Uiteindelijk producten 4 werkdagen later (9 september) ontvangen dan afgesproken. Producten waren qua kwaliteit prima in orde, maar aantal klopte niet. Dit was niet goed in de order terug te vinden, dus laten we het erop houden dat dit mijn fout was. Al met al een slechte ervaring. Dat er iets fout gaat, is geen probleem. Dat ik zelf 5 keer contact op moet nemen, er wordt gezegd dat ik word teruggebeld (wat niet gebeurt) en dat ik alles alles dubbel moet checken, is een kwalijke zaak. Ten slotte de vraag gesteld hoe ze mij een tevreden klant wilden gaan houden, aangezien er hier toch wel heel veel fout ging. Ondertussen wel duidelijk dat ik daar niets meer van heb gehoord. Voor mij de eerste en laatste keer dat ik besteld heb.
Hoi Jeffrey, Vervelend om je ervaring te lezen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses hiervoor. We nemen contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Susan
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle