Kwaliteit beter als verwacht

Mooie begeleiding van het orderproces en de verschillende stadia om een goed voor druk te bekomen. Resultaat is helemaal naar wens en kwalitatief zelfs beter dan verwacht. Als het goed is mag het zeker gezegd worden ;-)

• Betrouwbaarheid

Goed maar opdruk veel te klein

Spijtig maar een gemiste kans. Het product is goed maar de opdruk is zo klein dat de reclame van de firma die de rekening betaalde bijna niet opvalt. En daar is het voor ons om te doen. Het merk van de fles valt meer op dan de opdruk door Allgift. Vraag om groter te drukken kon niet. Als men niet groter kan drukken dan 2.5 cm op 1.5 cm ga dan naar een andere drukker.

• Betrouwbaarheid

De medewerkers hebben snel gereageerd en goed meegedacht.

Mijn ervaring omschrijf ik als positief! Ik vond het alleen jammer dat de verkoper nog extra kosten wilde rekenen door het als een spoedbestelling te noteren. Terwijl dit helemaal niet nodig bleek te zijn! Hierdoor heb ik de betrouwbaarheid gemarkeerd met drie sterren. Ik vond wel dat ik op een gegeven moment veel verschillende personen aan de lijn heb gehad.

• Betrouwbaarheid

Snelle en duidelijke communicatie en een mooi eindproduct!

Ik ben heel tevreden over hoe er gecommuniceerd en meegedacht werd met ons als klant. Zo zijn we tot een mooi en goed eindproduct gekomen. Na order was er snelle levering en goede opvolging.

Prima artikel, goede communicatie

Mooi artikel met opdruk, de communicatie over de bestelling is ook helemaal goed.

• Betrouwbaarheid

Zeer vriendelijk, goede en snelle service !

• Betrouwbaarheid

Mooie producten en snelle service

Zeer tevreden met de mooie producten.

...

Netjes en correcte afhandeling

Ik ben tevreden over Allgifst.nl Je krijgt een contactpersoon toegewezen en dat is ideaal. Een vast aanspreekpunt en niet elke keer aan een andere het zelfde verhaal vertellen. Ze hebben heel erg hun best gedaan om het mij zo makkelijk mogelijk te maken, dachten mee over het ontwerp wat ik in gedachten had en ik mocht het net zo vaak aanpassen totdat ik tevreden was. Super, geen klagen over. Ik heb wel 1 minpuntje: De bezorging was waardeloos. Ik kreeg een Track en Tracecode maar op de dag van de afgesproken bezorging kwam er niets, de zending was vertraagd...geen nieuwe datum en tijd, ik wist niets. Dan ben ik weg en ligt er een briefje in de bus dat ze aan de deur waren geweest. Dat kan anders en beter.

Prima geregeld

Makkelijk bestellen, uitvoering prima, levering keurig.

veel te laat geleverd

speciaal bij allgifts besteld omwille van de snelle leverdatum. uiteindelijk pas op vrijdag geleverd ipv op de beloofde dinsdag. ik had de bestelling ten laatste op woensdagavond nodig.

• Betrouwbaarheid

Top. Snel, mooi, goede prijs.

Leuk product, super snel geleverd tegen een goede prijs. Ga ik zeker nog eens vaker kijken!

• Betrouwbaarheid

WAT !!! een service echt geweldig.

Ik ben zowel digitaal als over de telefoon heel goed geholpen. En later ook nog gevraagd waardoor de verwarring was ontstaan om zo nog betere service te kunnen verlenen en dat allemaal door zeer beleefde en vriendelijke medewerkers. waar vind je dat nog tegenwoordig? Nou bij jullie dus.

• Betrouwbaarheid

Caps voldoen aan de verwachtingen, sneller geleverd dan voorzien.

Caps voldoen aan de verwachtingen, sneller geleverd dan voorzien. Jammer dat de voorraad op de website niet de echte voorraad is, daardoor een gedeelte van de bestelling een andere kleur moeten nemen. De communicatie verliep zeer vlot en vriendelijk hierdoor zijn we tot een oplossing kunnen komen.

top

super

• Betrouwbaarheid

Moeilijke start met toch een positief einde

Ok

• Betrouwbaarheid

snel en goed geleverd. Top!

prettige communicatie en snel verwerkt.

Op tijd geleverd

• Betrouwbaarheid

Geweldige service en snelle levertijden

De webshop is transparant en zeer duidelijk. Je ziet meteen of er voldoende voorraad is. Communicatie erg goed!

• Betrouwbaarheid

Fijne partij om mee te werken

Het was een fijne partij om mee te werken. De site is duidelijk en de reactie(s) waren echt lekker snel. Hou ik van. De levertijd overtrof mijn verwachtingen; de spullen waren er eerder dan ik had verwacht. Zeker een aanrader.

• Betrouwbaarheid

Het is weer perfect uitgevoerd

Het is weer perfect uitgevoerd!

professioneel

voor een eerste samenwerking was dit top. medewerkers helpen jou graag verder en de informatie is duidelijk. ontvangen artikel beantwoordt aan onze verwachting

Top service!

vlotte afhandeling en snelle levering.

Uitstekende service

De flesjes die we hebben laten maken zijn heel mooi geworden, inclusief het logo en de tekst

SUPER

Ongelooflijk content. De schorten zijn van goed kwaliteit en de samenwerking om de kleur van de druk goed te krijgen perfect. MERCI. We sturen nog foto's! Barbara

Ferdinand Bolstraat 25

8021 ES Zwolle