Alles is snel te vinden, ook vorige bestellingen zijn makkelijk terug te vinden!!
Vriendelijk en vlot.
slim proces gericht op klantgemak
Correcte verwerking en vlotte chat
Snel en persoonlijk contact en goed afgeleverd
De persoonlijke hulp per telefoon bij het opmaken van de bestelling... De opmaak zelf... én de prompte levering... : wat kan er nog beter ?? DIKKE PLUIM !!
Snelle reactie via de chat bij vragen. En eerder geleverd dan vermeld
Ik had nogal wat problemen met het af te drukken Logo. Heb wel 3x telefonische contact gehad en ben steeds goed geholpen.
erg behulpzaam, snelle levering, goeie communicatie
ik heb een goede ervaring met All gifts. aan de telefoon zijn ze vriendelijk. doen wat ze beloven.
Ik ben heel goed geholpen met het bedenken/maken/ontwerpen van de cadeautjes voor de examenkandidaten van onze school. De medewerker was erg geduldig. Vandaag kregen we - écht heel snel - alles al binnen !! Het is heel mooi geworden: zwarte aluminium waterflessen met een stalen haak. Ons blauw-rode logo staat er prachtig op. Heel tevreden en we komen hier zéker nog terug!
Ik had per abuis 'n verkeerde postcode doorgegeven. All gifts heeft dit aan DHL gemeld. De zending kwam toch nog op tijd binnen, top!
Het is een mooi simpel product. Met name de service sprak mij erg aan. Snelle communicatie, helder en meedenkend.
De begeleiding tijdens mijn eerste bestelling was "Top" ! Duidelijke communicatie via de Chat en goede adviezen gekregen. We zijn ookcontent van het product zelf.
Fijne service, helpen zoeken naar alternatieve producten
Snelle reactie nadat er leveringsproblemen bij de koerier waren
Account Manager Roderik heeft op een heel kundige manier ervoor gezorgd dat onze noden efficiënt en snel behandeld werden. We kijken uit naar een verdere samenwerking.
Goeie service, vlotte communicatie
tevreden over snelle levering.
Een relatief lange tekst moest op een pen worden gegraveerd, met een afbeelding in twee kleuren. Het resultaat mag er zijn, en bovendien was de levering supersnel.
Inmiddels al twee keer besteld bij Allgifts. Top service.
Super snelle correcte levering !!
Op dinsdag besloten we dat we toch de opvouwbare waterfles aan onze collega's wilde verstrekken. Ondanks hemelvaart kregen we deze al op maandag al geleverd.
Zelden krijg je nog zo'n correcte en snelle begeleiding als door Roderik. Dit is echt uniek, héél erg bedankt!
Goede service, fijn mee gedacht! Snelle levering, Bedankt!
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle