Pluspunten
Gaat goed om met klachten over het geleverde product. Bedrukking viel ons behoorlijk tegen maar bedrijf is niet bang om deze klacht te behandelen en een redelijke oplossing aan te bieden.
VerbeterpuntenBeter informeren wat een juiste bedrukking is voor een product en het eindresultaat
Pluspunten
snelle levering; keurig verpakt
Dag M.Ackermann, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat de levering lekker snel verliep en dat het naar wens was verpakt voor je. Veel plezier van de USB-sticks en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Direct een contactpersoon gekregen en daar alles verder mee geregeld. top!
Dag Portaal, Goed om te horen dat je direct een contactpersoon toegewezen hebt gekregen. We zijn blij dat alles verder goed is geregeld voor je! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levertijd; product is zoals beschreven; klantenservice is vriendelijk.
VerbeterpuntenBij een grote order is er veel onduidelijkheid. Dit komt met name door de vele mails en de call to actions in de mails. Wanneer je telefonisch wat afspreekt (wat de voorkeur heeft bij het maken van een grote order) worden er vervolgens geautomatiseerde mails gestuurd, waar gevraagd wordt om zaken te bevestigen die telefonisch zijn afgesproken. Dit is erg verwarrend en zorgde er tevens voor dat er dubbele orders en facturen werden verzonden. Meedere malen met de klantenservice hierover gebeld (ik werd iedere keer vriendelijk te woord gestaan) maar met de opvolging werd niet gedaan. Waardoor dubbele orders (zoals beloofd) niet uit het systeem werden gehaald.
Dag De Horizon, Hoera, een 10! We zijn blij dat alles naar wens is en hopen je natuurlijk nog een keertje terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
vriendelijk, snel en correct! Mooi porduct !!
Dag Lievea, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je vriendelijk, snel en correct geholpen bent en dat het product ook in de smaak valt. Hier doen we het voor! Veel plezier van de producten en hopelijk tot een volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Een 10, yes! Daar zijn we blij mee. Maar het doet ons vooral goed dat jij tevreden bent over ons. We wensen je veel plezier van (het weggeven van) de lunchbox! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel behulpzaam, inhoud pakketje netjes verzorgd. Heel blij!!
Dag Goce, Wat fijn dat je blij bent met je bestelling! Dat maakt ons ook blij. Goed te horen dat je ons als behulpzaam ziet en dat de inhoud netjes verzorgd is. Daar doen we het voor! Veel plezier van je bestelling en wie weet zien we je nog eens terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ik had veel vragen over het gekochte product( lees:veel mailverkeer). Geen enkele vraag was teveel en alles werd vriendelijk en beleefd afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Natuurlijk heb je vragen over het gekochte product. Je wilt immers wel weten wat je precies in huis haalt. We zijn blij dat al je vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. Veel (uitdeel)plezier van de key ringen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Dag I.T., Bedankt voor dit prachtige cijfer, daar worden we blij van! Veel plezier van de verkoelende handdoeken en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding
Dag Basisschool de Wartbrug, Fijn dat het product in de smaak valt! We zijn blij dat je tevreden bent over de keuze en de prijs/kwaliteitsverhouding. Veel plezier van de oordopjes en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, een 10! Wat fijn dat alles naar wens is. Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Bij de snelle levering van het product (picknickmand) was er een kleine schade. Binnen een paar dagen kregen wij een hele nieuwe mand! Perfecte service.
Dag Paul, Goed om te horen dat het beschadigde product snel was vervangen! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en wensen je veel (weggeef)plezier van de picknickmand. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede kwaliteit duidelijke communicatie verkeerde druk geleverd, snel en naar tevredenheid opgelost!
Verbeterpuntenlevertijd 1e keer was wat lang maar wel duidelijk aangegeven tijdens bestellen
Dag Gerjon, Wat een prachtig cijfer, bedankt! Fijn dat de communicatie duidelijk was, de kwaliteit naar wens is en dat het probleem snel en goed voor je is opgelost! We wensen je veel (uitdeel)plezier van de USB sticks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Frank, Hoppa, een 10! Wat goed om te horen dat je helemaal tevreden bent over ons. Hier worden we blij van! Hopelijk heb je veel plezier van de hangmatten en zien we je nog een keer terug in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht Product is kwalitatief beter dan verwacht.
Dag Mirjam, Wat een positieve beoordeling, daar worden we blij van! Wat fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat het product nóg meer in de smaak valt dat je verwacht had. We wensen je veel plezier van (het weggeven van) de bullet journals. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk valt het product in de smaak en zien we je nog een keer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn dat je tevreden over ons bent. Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, wat een prachtig cijfer heb je ons gegeven! We zijn blij dat je tevreden bent. We wensen je veel (uitdeel)plezier van de bandana's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
bij levering werd een tijdsinterval aangegeven, waarbinnen het product geleverd zou worden. Echter reeds 3 uur eerder werd het geleverd, waardoor ik niet thuis was en het alsnog op een afhaalpunt moest ophalen.
Beste klant, Wat vervelend dat de bestelling geleverd werd terwijl je niet thuis was. Vaak wordt er positief op gereageerd wanneer bestellingen eerder aankomen, maar ik snap heel goed dat dat in jouw geval niet prettig is. Excuses daarvoor. Bedankt voor de beoordeling en we nemen je verbeterpunt zeker mee. Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
maandag besteld woensdag geleverd! super service
Dag Davy, Bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over de service. Goed om te horen dat er razendsnel geleverd is, dat is wel zo fijn natuurlijk! Veel (uitdeel)plezier van de douche puff's. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Bedankt voor de service! Content van de levering, is zelfs vroeger geleverd dan verwacht zelfs in deze tijden. Chapeau, product is meer dan in orde.
VerbeterpuntenFoto van het product ziet er anders uit dan het effective product. Ziet er in het echt beter uit dan op de foto. Kleur op de computer zag er wat anders uit dan in het echt.
Dag Henry's Granola, Het kan inderdaad zo zijn dat het product er ietsje anders uitziet. Dat kan aan de foto of aan de computer liggen. Het is dan natuurlijk alleen maar een grote meevaller dat het product er in het echt beter uitziet! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service en het product. Veel plezier van (het weggeven van) de schaaltjes en hopelijk zien we je nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Productkwaliteit
VerbeterpuntenKlantenservice. Moest een product met bedrukking hebben. Bij het bestellen moest ik eerst betalen en zogezegd dan pas bedrukken. Dit lukte niet. Mail naar klantenservice gestuurd. Geen antwoord gekregen!!
Dag Yari, Wat vervelend dat je geen antwoord hebt gehad. Mijn collega kan geen mail hierover van je vinden, dus wellicht is er met de mail iets misgegaan. Ik begreep dat er inmiddels contact met je is opgenomen wat betreft dit probleem, maar dat er nog geen reactie van jou is ontvangen. Als je contact opneemt met onze klantenservice, lossen we het graag met je op! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Gemakkelijk kunnen bestellen en de levering was supersnel zelfs in deze crisistijd
Dag Pieter, Goed te horen dat je gemakkelijk kon bestellen en dat de levering snel was! Ook in crisistijd moeten wij onze klanten goed bedienen natuurlijk. Fijn om te mogen horen dat dit ook nu weer gelukt is! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Weer een tevreden klant, daar worden we blij van! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel (uitdeel)plezier van de gereedschapssets. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle