De eerste keer dat ik bij deze firma iets besteld heb en mijn verwachtingen zijn waargemaakt.
Eindelijk bij jullie gevonden wat ik zocht. Daarna snelle levering.
Goede service. Alles luid en duidelijk.
super ervaring met allgifts. Makkelijk bestellen, prima keus en snelle afhandeling. Bovendien ook nog prijstechnisch helemaal ok. Echt een aanrader dus.
Top kwaliteit zoals we gehoopt hadden Snelle service en pracht product
Ik wilde een offerte voor meerdere producten, en 2 staffels. Ik heb gevraagd dit te combineren in 1 offerte. Via de chat werd mij gezegd dat ik hiervoor een mail moest sturen met uitleg. Toch kreeg ik 6 mailtjes met aparte offertes, en dus 6 reminders om te bestellen. Drie producten gekozen, en ook hiervoor 3 offertes, 3 track en trace, 3 ontvangst, 3 klantervaringen...kortom, voor mij als gebruiker erg onoverzichtelijk en omslachtig. levering verder wel naar tevredenheid.
Goede communicatie, correct en in time geleverd. Ben zeer tevreden hoe het bestel en afleverproces is verlopen.
Prettige website, goede e-mail communicatie, snelle levering
+++
Het product ziet er uit als omschreven ook de proefdruk is gelijk aan werkelijke opdruk en ook snel geleverd.
Zijn erg klantvriendelijk. Telefonisch goed bereikbaar. Geven een goede service en snelle levering.
Product voldoet aan de verwachtingen. Vlotte afhandeling van bestelling en levering.
Product was niet de kleur welke we besteld hadden maar het is prima opgepakt en het levert!
Originele beoordeling
Zeer slechte afhandeling van een klacht! Zij maken een fout en wij moeten het betalen. Ongelooflijk dat dit nog kan anno 2023
Heel fijn dat de mogelijkheid geboden wordt om gratis 3 proefmodellen te bestellen. Zo kom je beter tot de juiste keuze.
Dag Henny, Met de samples hopen wij inderdaad om tot het gewenste resultaat te kunnen komen! We raden altijd aan om voor deze optie te kiezen. Fijn dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en heel erg bedankt voor je 10! :) Met vriendelijke groet, Inez
Super dat ik de sjaals vandaag heb ontvangen.
Makkelijk te bestellen, goede afwikkeling en snelle levering! Mooi verpakt. heb ze nog niet getest. Tot op heden: top!
Alleen een probleempje. Wij hebben 2 x bertaald. Kan jij ervoor zorgen dat 1 x teruggestort wordt.
Als cadeau een bedrukte map besteld. Goed advies gekregen mbt het bedrukken en snel geleverd. Enige minpuntje is dat de levering door ups gedaan wordt. Terwijl ik thuis was vanwege de bezorging kreeg ik bericht dat het pakket naar een afhaalpunt gebracht werd omdat ik niet thuis zou zijn.
Ondertussen al meerdere bestellingen en steeds tevreden. Bij laatste bestelling was er iets fout in de proefdruk en dat werd meteen aangepast. Netjes op tijd ook.
Duidelijke communicatie en klantvriendelijk
Duidelijke communicatie en mooie producten.
Dag Arianne, Super om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons! Heel erg bedankt voor je mooie review :) Met vriendelijke groet, Inez
De handmassage apparaten met logo opdruk die we besteld hadden, ontvingen we netjes op tijd. Het handige van de online bestelling is dat je precies weet welke stap in het proces aan de beurt is. Het goedkeuren en wijzigen van proeven gaat ook snel een probleemloos.
Allgifts, heeft een website waar veel fouten op staan, stuurt wel een factuur van de goederen die je hebt besteld. Accepeteerd de betaling ook, maar levert de bestelling niet uit. Dan verschuilen ze zich plots achter het feit dat er fouten op de website staan.
Beste Frits, Het spijt ons dat je bestelling niet naar tevredenheid is verlopen. We begrijpen je frustratie volledig. Het klopt dat de vermelde minimale afname van het product niet juist was, en daarvoor bieden we onze excuses aan. De factuur is automatisch verzonden, maar we hebben ook direct een creditfactuur voor je gemaakt. Het betaalde bedrag wordt uiteraard zo snel mogelijk teruggestort. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Allgifts
Kon goed in contact komen met het bedrijf via chat. Duurde niet lang voor je antwoord krijgt. Verder prima afgehandeld.
Dag Anneke, Fijn dat je de samenwerking goed ervaren hebt! We streven inderdaad naar de snelle service. Goed dat dat terug te zien is. Bedankt voor je beoordeling en graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Inez
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle