Goede ervaring. Enige minpunt is dat logos erg klein zijn gedrukt.
Hi Coco, Bedankt voor je review en goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons! Doordat er voor jullie bestelling gekozen is voor 2 logo's op 1 drukpositie, vallen deze iets kleiner uit dan normaal inderdaad. Ik hoop je graag nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Inez
Order snel geleverd
Zeer hulp bereide en competentie klantenservice, fijn dat ik direct de boeking aan de telefoon kon afstemmen
Bedankt voor je 10 Kees! Dit soort berichten horen wij graag :) We hopen je graag nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Inez
Makkelijk bestelproces, snelle verzending en een goede prijs met voldoende keus.
dik tevreden
Wij bestellen regelmatig zakelijke gadgets bij AllGifts. We zijn heel blij met de snelle reactiesnelheid en persoonlijke service.
Volgens de track en trace zou mijn bestelling - een doos met 130 kaartspelletjes - op 1 September afgeleverd worden op de Menninckstraat 140, 2583BT. Op zaterdag 2 September zag ik in de track and trace staan dat bet om rond half 6 was afgeleverd op een UPS afhaalpunt in de buurt om door de klant opgehaald te worden. Het is dat ik de track en trace checkte, anders had ik het nooit geweten. Er was geen bericht achtergelaten of gemaild dat men tevergeefs aan de deur zou zijn geweest. Ik ben dus zojuist op de fiets, een doos met 130 kaartspelletjes gaan halen, wat een hele tour was. Op zich ben ik tevreden over het artikel en zou in de toekomst een bedrukte versie ervan willen bestellen; in een grotere oplage. Hoe kan ook me dan ervan verzekeren dat het WEL conform aangegeven op mijn huisadres bezorgd wordt? Ook: Het UPS ophaalpunt was een kapper; met een uiterst ongeduldige meneer erin die het maar niets vond dat ik moeite had met het meenemen van een veel te grote doos op de fiets en - in zijn eigen woorden : 'alleen maar afhaalpunt was en verder ook niet wist hoe dat zat met UPS.
Mooie producten en medewerkers denken goed met je mee en zoeken samen naar een juiste oplossing.
Offerte, telefoneren, contact, drukproef, bestelling, duur, track-n-trace, betaling. Allemaal prima verlopen helemaal niets op aan te merken dan krijg je gewoon 5 sterren.
Dennis we zijn heel blij dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons. Op elk vlak 5 sterren, daar gaan we voor! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Inez
Verpakking laat te wensen over, maar inhoud is ok.
Dag Frank, Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons! Wij gaan verder met het doorvoeren van verbeteringen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Inez
Ligt zeer makkelijk in de hand en schrijft heel vlot. Top pen!
Prettig geholpen, snelle verzending.
Na talloze contacten kregen we na 3 a 4 keer eindelijk de goede proefdruk en nu hebben we vandaag de petten gekregen zijn ze niet te lezen en niet mooi gestickt. Ben er niet blij mee en wil ook graag zo spoedig mogelijk contact over hoe dit op te lossen.
Relatiegeschenken met opdruk besteld. Ik had de opdruk nageleverd, maar hier vond vlotte afstemming over plaats. Producten zijn snel geleverd,
Fijn dat je onze service als zo goed ervaren hebt, Harry! Bedankt voor je review :) Met vriendelijke groet, Inez
Hallo Wij hebben rekenmachines besteld met logo en deze waren zeer makkelijk te bestellen en snel geleverd. Het rekenmachine is ook van goede kwaliteit en de opdruk is ook kwalitatief. Het enige wat zeer spijtig is, is dat ons logo niet perfect in het midden van het rekenmachine staat. Vermits het rekenmachine symmetrisch (knoppen) is, valt het op dat het logo niet in het midden staat. Met vriendelijke groeten
Goede producten, mooi drukwerk, snelle en vlotte opvolging!
alles is goed afgelopen en het is wel fijn als het op rekening kon. wij gaan veel meer producten bestellen maar omdat het niet op rekening kan kunnen wij geen inkopen doen:(
Alles naar wens en zeer vriendelijk personeel
Duidelijke website, alleen voor een digitale proefdruk / offerte moet je eerste en bestelling plaatsten. Dit vond ik een beetje onhandig maar voor de rest een prima leverancier.
prijs kwaliteit in verhouding
Heel goed geholpen tijden het bestellen en de gemaakte afspraken zijn na gekomen.
De petjes die ik heb besteld zijn mooi en netjes verpakt, precies wat ik wilde (geen naad aan de voorkant van het petje) kan ik beter mijn logo op printen!! .. Een dag eerder binnen ook nog, .. Toppers zijn jullie!! Jullie hebben een vasten klant zeker bij bij deze!! Groetjes uit Rotterdam!! Mvr Weever
Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! We kijken uit naar een volgende samenwerking :) Met vriendelijke groet, Inez
helemaal goud
Helemaal goud, dat is een fijne beoordeling! Dankjewel Ruben en graag tot een volgende keer. Groetjes, Inez
Snelle levering Behulpzaam bij de technische ondersteuning En er werd fijn meegedacht, waardoor ik nog voor mijn vakantie de bestelling op tijd had!
Bedankt voor de goede samenwerking Jessica! Hier doen we het voor :) Met vriendelijke groet, Inez
Heel tevreden met het eindresultaat!
Fijn dat je zo tevreden bent Silke! Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Inez
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle