Pluspunten
Goede prijs Product geleverd conform afspraak
Pluspunten
snelle duidelijke levering
Bedankt voor uw aankoop van Fakro dakramen en raamdecoratie, vanwege grote voorraad snelle levering :) Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Bedankt voor uw aankoop en beoordeling onze lichtkoepels zijn wederom scherp in prijs en Nederlandse kwaliteit met 10 jaar garantie. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Bedankt voor uw aankoop van Fakro dakramen nu nog even lekker weer om in te bouwen. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Super mooie Velux gordijnen voor een hele scherpe prijs! Heldere communicatie en duidelijkheid rondom de levering.
Originele Velux rolgordijnen met 37% korting moet niet gekker worden! snelle levertijden. Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
ruime keus versus levertijd
Pluspunten
alles oké
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles precies volgens afspraak
Pluspunten
Snelle communicatie
Pluspunten
Duidelijke site met de juiste informatie
Pluspunten
Duidelijke site Het bestelde produkt (vlizotrap) was wegens lichte beschadiging niet leverbaar,voor hetzelfde bedrag kregen we de luxe uitvoering op de afgesproken dag geleverd! Hierover zijn we van te voren duidelijk geïnformeerd.
Pluspunten
alles ging volgens afspraak en op tijd!
Verbeterpuntenheb ik niet ging gewoon goed allemaal!
Bedankt voor uw beoordeling! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
De telefonische bereikbaarheid kan beter. Zeker rond 9.00 uur
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn 6 dagen per week met 4 inkomende lijnen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur en ja soms even in gesprek :)
Pluspunten
Persoonlijk contact en het meedenken naar de beste oplossing.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Netjes doormailen en via telefoon van de afleverdatum/tijdstip en dit ook nakomen.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, snelle levering, betrouwbaar
Pluspunten
De levertijd die ik verwachtte (Velux levert met 5 werkdagen) viel mij tegen, maar direct bij de bestellingsbevestiging werd de langere levertijd doorgegeven. Die levertijd werd keurig aangehouden. Ook bij het afhalen werd er geweldig geholpen de goederen in mijn auto te brengen!!
VerbeterpuntenBij het afhalen trof ik een lege hal en geen verwijzing dat ik mij boven moest melden op het kantoor. Eenmaal boven stond er een mooie mevrouw (poster) die mijn aandacht trok en vrijwel direct kwam toen meneer Heuveling om mij te helpen. Een bordje beneden voor nieuwe klanten om je te melden op het kantoor boven zou makkelijker geweest zijn.
Pluspunten
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
Verbeterpuntenga zo door met het na komen van uw afspraken.
Pluspunten
Goede prijs, Bij vragen over produkt wordt dit telefonsich geod beantwoord en wordt je goed geholpen. Geleverd op aangegeven dag.
Verbeterpuntenga vooral zo door!
Pluspunten
Uitstekende communicatie betreft het bezorgen van de producten. Duidelijke website.
VerbeterpuntenIets sneller leveren
Beste heet 14-01 heeft u besteld en 4 dagen later volgens de levertijd aangegeven online had u het Velux rolgordijn binnen? ik kan niet zelf alle kleurtjes en maten op voorraad hebben. Dus voor Velux geld altijd 4 tot 6 werkdagen. :) Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
De prijs/kwaleit is goed. Doet niet onder voor velux
VerbeterpuntenIk heb 3 Fakro dakramen besteld. Bij de montage kwamen wij er achter dat er twee verschillende roosters toegepast zijn. Dit vind ik wel erg jamme omdat ik 3 dezelfde dakramen besteld hebt, en dan mag je verwachten dat de roosters in de dakramen hetzelfde zijn
zoals aangegeven meld u dit even per mail en ik zorg dat er een nieuw dakraam komt! Er is een kleine wijziging geweest die aan de binnenkant niet zichtbaar is! Bedankt voor uw meldig! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem