Pluspunten
verduisterend gordijn van velux besteld. via de mail goede controle tot aan de bezorging. netjes volgens afspraak bezorgd. bedankt
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede informatie en kwaliteit met redelijk snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen.
Bedankt voor uw beoordeling! de verzendkosten voor uw Velux rolgordijnen zijn € 10 voor 4 stuks lijkt mij redelijk. Wij berekenen de verzendkosten 1 op 1 door. Ik kan ook de prijzen verhogen en dan gratis bezorgen?
Pluspunten
Keus
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
- bestellen van onze Velux rolgordijnen ging erg gemakkelijk en - tegen een aantrekkelijke prijs - snelle levering
Verbeterpunteneen hele dag thuisblijven omdat men niet kan zeggen of er \\\\\\\\\\\\\\\'s morgens of \\\\\\\\\\\\\\\'s middags bezorgd wordt is wat jammer. Wellicht kan de planning wat preciezer.
Bedankt voor uw beoordeling! U hoeft niet de hele dag thuis te zijn, wij bieden het 2 MAAL gratis opnieuw aan als u niet thuis bent dit staat in de mail. Wij bestellen rechtstreeks vanuit de Fabriek dus transport zitten wij ook niet tussen vandaar 38% KORTING! het is het een of het ander. :)
Pluspunten
snelle reactie, duidelijke informatie.
N.V.T.
Pluspunten
Communicatie en de prijs
Pluspunten
Bereikbaar, afspraken nagekomen en scherpe prijs. Zag het elders iets goedkoper maar deze waren niet bereikbaar.
VerbeterpuntenGa zo door de volgende lichtkoepel koop ik zeker weer bij heuveling.
Pluspunten
Perfect bedrijf goede levering en scherpe prijs!
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor uw beoordeling! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Scherpe prijs en vlotte levering. Niks mis mee!
VerbeterpuntenDe werking van de website is prima, alleen het is wat rommelig en de navigatie zou wel simpeler kunnen.
Wij verbeteren dagelijks onze webwinkel, er komt binnenkort een update voor de navigatie zodat deze nog beter word!
Pluspunten
Eigenlijk zat er 2 weken levertijd op de dakbedekking na een telefoontje kregen we het nog net voor kerst(dus binnen 2 dagen). Nu hebben we weer met kerst een droge schuur!!
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
meedenkend
Levertijd kan natuurlijk niet sneller, omdat jullie niet uit voorraad leveren. Daardoor moest ik echter wel enkele weken wachten. De rest is prima. Telefonische advisering zou ook van toegevoegde waarde zijn.
Beste heer, Wij leveren wel alles uit voorraad, alleen hele grote lichtkoepels driewandig hebben een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Uw lichtkoepels was er binnen 10 werkdagen. Bedankt voor uw reactie!
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem