Pluspunten
Netjes gebeld toen ik de bestelling gedaan had wanneer ik het product kon verwachten.
Pluspunten
telefonisch goede uitleg en contact.
Pluspunten
snel , precies, vriendelijk.
Verbeterpuntenmisschien over het hoofd gezien, maar Bordje INGANG???
Pluspunten
Zeer snelle reactie en levering, uitstekende kwaliteit en prima verpakking
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Komen afspraak na, duidelijk zonder poepas!
VerbeterpuntenHet is moeilijk om nog veder te verbeteren als je al zo hoog aan de top staat. Maar de afhaalmogelijkheid uitbreiden zou een optie kunnen zijn?
Pluspunten
altijd bereikbaar ook in het weekend,goede service
Pluspunten
Prijs is gunstig
VerbeterpuntenIk had er graag op geattendeerd geworden dat ik voor de montage van de FAKRO vlizotra[ een extra set bij had moeten bestellen. De set met draadeinden zoals te zien in de montagevideo is geen standaard onderdeel van de trap.. Balen, want ik moet nu dus wat anders verzinnen..
Pluspunten
Snelle levering, en afgesproken levertijd netjes gecommuniceerd. En ook uitgevoerd
Verbeterpuntenwas goed
Pluspunten
Correcte afhandeling, stipt en komen afspraak na.
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Hebben verstand van zaken
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle levering en keurig nakomen van de afspraak
De bezorging vond een dag eerder plaats dan was gecommuniceerd. Hierdoor was er niemand ter plaatse en moest er opnieuw geleverd worden. Daarnaast werd aangegeven dat de gehele dag iemand op het adres aanwezig zou moeten zijn (alsof er een eigen transportdienst zou komen), terwijl de aflevering gewoon via de pakketdienst van KPN plaatsvond.
Pluspunten
zeer goede service en een goede voorlichting. ontbrekende onderdelen werden zeer snel nabezorgd Onze complimenten hiervoor.
Verbeterpuntennee,alles verliep bij ons naar wens
Pluspunten
Snelheid en afspraken nakomen en goede bezorg en nette chauffeur
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed produkt, nette prijs, gratis thuisbezorgd en afgeleverd op de afgesproken datum. Aanbevolen!
Pluspunten
NIET DUUR GOED MATERIAAL
VerbeterpuntenGOLFPLAAT SLECHT TE VINDEN OP INTERNET
Pluspunten
Gewoon in een woord!! Super!!! niks op aan te merken. Precies op maat zat er zo voor.
Pluspunten
online bestelling werd snel bevestigd en er wordt snel een indicatie van de levering afgegeven. Deze indicatie wordt ook nagekomen. Prijs van het artikel is concurrend.
Verbeterpuntenbij zelf afhalen is afspraak maken wat moeizaam maar niet hinderlijk
Pluspunten
Prima service en klantvriendelijke helpdesk. Prijs kwaliteit is goed. Levering was erg snel en volledig. Vooraf netjes nog even een berichtje met daarin de datum van levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed advies, extreem snelle levering. Erg goed gedaan!
Pluspunten
snel goed en niet duur .......is er koffie dan zijn ze nog gezellig ook !
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem