Pluspunten
Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon. Klantvriendelijk. Klantgericht.
VerbeterpuntenWellicht een voorraadindicatie en waar deze op voorraad is.
Pluspunten
Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenHad graag korting als bedrijf zijnde !
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid en zeer vriendelijk persoon die wist waar hij het over had.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk, snel, en goed verpakt
Pluspunten
bericht waneer levering was
Pluspunten
Goed, duidelijk, gunstig, goed te bereiken
Pluspunten
Ik heb mijn dakkoepel besteld via internet en stond al de vogende dag klaar om afgehaald te worden. Supersnelle levering nog geen 24 uur
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Vanaf het eerste contact is alles prettig geregeld.
VerbeterpuntenHelaas klopte de gevraagde en opgegeven maat van de golfplaat van de rol NIET! Op het werk moest (op primitieve wijze) de juiste lengte worden bereikt! Dit viel mij tegen.
Pluspunten
Door omstandigheden mijn verlate reactie.Zeer persoonlijke contacten waar absoluut niets op aan te merken valt.Omdat plaatsing buiten hun regio viel en recent is, kan ik nazorg en garantie niet beoordelen, maar zal evenals de overige punten uiterst correct zijn.
VerbeterpuntenGEEN. Zeer tevreden over onze contacten
Pluspunten
afspraken goed nagekomen. afspraak is. nazorg en garantie kan ik nu niet beoordelen
Verbeterpuntenzou nietweten
Pluspunten
Prima helpt je goed aan de telefoon
VerbeterpuntenNee ga zo door
Pluspunten
Afspraken nakomen, Netjes bellen van te voren tevredenheidsonderzoek
VerbeterpuntenBeter het bedrijf profileren achter deze shop
Pluspunten
Duidelijke produkt informatie. Snelle en goede communicatie via email
VerbeterpuntenHet menu op de site met alle produkten is wat onoverzichtelijk in vebrand met alle dingen die ze hebben.
Pluspunten
Nou ten eerste, als je contact zoekt, over prijs informatie en kennis. Krijg je meteen reactie. Echt heel snel. En leveren was ook heel snel, echt super.
Pluspunten
IN HAD EEN SPOED BESTELLING VOOR EEN DAK KOEPEL DIT WAS BINNEN 24 UUR GEREGELD TOPPIE NOG BEDANKT
VerbeterpuntenIK ZOU HET NIET WETEN
Pluspunten
Duidelijke site met veel informatie over product en installatie. Vervoersbedrijf belde om aflevermoment nader aan te geven.
Pluspunten
Informatieve website
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem