Pluspunten
klant gericht
Pluspunten
fijne afhandeling bestelling
Pluspunten
Overzichtelijke website - Snelle reactie - Goede communicatie over levering - Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenIk had 2,5 m golfplaat (3,50 m hoog) nodig. Ik heb 3 m besteld en betaald. Ik heb 4 m gekregen! U kunt dit ook als ``positief punt`` zien, maar het was onhandig bij de montage en ik zit nu met 1,5 m golfplaat waar ik niets mee kan. Als ik er iemand blij mee kan maken kan die rol gratis opgehaald worden.
Pluspunten
Korrect afgehandeld.
VerbeterpuntenTekening/omschrijving is zeer summier. Koepel: wat te doen met de dopjes. Dus eerst gat boren, welke maat ? . Dan de schroeven kruislings plaatsen. Dan een dopje en dan de schroef dop. Een handige doe het zelver komt er na wat studie wel uit, maar het zou in één oog opslag makkelijker zijn.
Bedankt voor uw beoordeling, eerst schroef dit is een zelf tapper dus voorboren onnodig, dan inbraak dopje en dan afdek kapje monteren! Vr groeten, Emiel Heuveling.
Pluspunten
Niet zoveel, zie hierboven! Vind het erg jammer. Had voor de afgesproken datum een vrije dag genomen. Die kon ik nog intrekken (zie opmerking 2 hiernaast!)! En kon gelukkig iemand regelen vanaf mijn werk om de bestelling in ontvangst te nemen!
Verbeterpunten- De bestelde golfplaten zaten onder de modder! (kwaliteit) - Er werd 2 dagen eerder afgeleverd dan afgesproken! Kon er daarom zelf niet bij zijn! (levertijd, afspraken nakomen) - Afleveren gebeurde onbeholpen, daarbij werd de voordeur beschadigd. Had ook achterom kunnen leveren! - In een bevestigingsmail kon ik niet op de link komen! (bereikb.)
Bedankt voor uw beoordeling, de dag van levering was het slecht weer en dit zal de reden zijn dat de 3 golfplaatjes vuil waren. De dag voor levering bent u gebeld en heeft u gezegd dat levering eerder kon gebeuren dus dit is in goed overleg! De platen zijn vuil en misschien kunt u dit er zo af spoelen. Mocht het niet schoon worden dan leveren wij nieuwe platen. Schade deur mag u per mail foto en toedracht toezenden ik zal de transporteur dan benaderen en dit oplossen. Emiel
Pluspunten
Correcte levering, telefoontje voor afleveringunten van dit bedrijf.
Lichtkoepels en golfplaten heb ik het voor elkaar dat een dag voor levering gebeld word door de transporteur! weet een nieuwe gratis dienst! Bedankt voor uw beoordeling! Vr groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Houden zich aan afspraken.Bellen keurig. Komen afgesproken levertijd na. Komen afgesproken tijd na. Is gelukkig een van de goedkoopsten met hetgeen ik nodig had. En een redelijke bezorgprijs. Een van de weinige die de maten van het produkt dat ik nodig had, op voorraad had.
VerbeterpuntenEigenlijk niet. Wellicht nog iets snellere levertijd als 10 tot 15 werkdagen maar is geen prioriteit. Alles naar wens. Ik heb nog gebruik hoeven maken van de nazorg of de garantie.
Alle lichtkoepels hebben dezelfde levertijd als bij andere aanbieders alleen vermelden ze dit niet of online prijzen cel. BTW pas daar mee op! De lichtkoepels snel leverbaar circa 8 werkdagen net zoals bij andere aanbieder. Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Emiel Heuveling
Pluspunten
Heuveling heeft een prima website met duidelijke informatie over de producten en de prijzen. bij het afhalen van de lichtkoepel, brak ik bij het inladen in mijn auto een rand van de koepel af. Ondanks dat het mijn eigen schuld was, deed men er niet moeilijk over en kreeg ik een vervangende. Geweldige service kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenAls verbeterpunt kan ik alleen melden dat jullie iets zouden moeten doen om hoger in de google zoeklijst te komen, ik vond jullie nu op pagina 2 meende ik. Tweede verbeterpunt is de telefonische bereikbaarheid. Ik heb 3 keer moeten bellen voordat ik contact had.
Pluspunten
Zeer snelle en nette reactie op vragen of levertijden. Afhalen kan dezelfde dag worden geregeld.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Makkelijk duidelijk goedeprijs
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering, duidelijke communicatie over levering via e-mail.
Zou hadig zijn als je wat later in de middag nog kon ophalen bv. 17 - 18 uur
Omdat onze monteurs rond 17:00 uur op de zaak komen is het zeer lastig rond dit tijdstip af te halen, bedankt voor uw opmerking en we gaan hierover nadenken. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling Heuveling Dakbedekkingen
Pluspunten
de snelle levering
Verbeterpuntende site kan wat beter overzicht gebruiken
graag uw reactie op welke wijze we een nog beter overzicht kunnen maken, wij gaan er dan mee aan de slag indien mogelijk! Inmiddels staan er bij al onze artikelen de bezorgkosten bij en de BTW is INCLUSIEF! sommige webwinkels laten u dit pas zien na inloggen wachtwoorden enz.. en dit is STRAFBAAR! en niet volgens de wet!
Pluspunten
snel terug bellen
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijke taal. zover ik kan beoordelen een goed produkt geleverd.
Pluspunten
vlotte levering makkelijke manier van bestellen en nette aflevering
Pluspunten
Zie beoordeling hierboven
Pluspunten
Platen waren netjes afgeleverd en zelfs achter het huis gebracht
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem