Pluspunten
Prettige en duidelijke communicatie, de levertijd vond ik erg lang, maar daar kon Heuveling niets aan doen. Dat werd direct vermeld, met de week waarin zou worden gleverd en dat klopte precies.
VerbeterpuntenNee
Zorg dat de foto`s van je producten (golfplaten op rol) overeeenkomen met werkelijkheid. Spul ziet er op site beter uit alss in het echt GrT
Bedankt voor uw berichten, zoals telefonische besproken is een golfplaat op rol nooit glashelder maar door de Vezel wat wazig lichtdoorlatend. De glasvezel is heel beperkt zichtbaar. Ik heb inmiddels een foto van een staaltje online erbij gezet.
Pluspunten
Dakraam besteld op donderdag geleverd op maandag, snelle service en werd goed op de hoogte gehouden per mail.
Pluspunten
Hele snelle levering en snelle afhandeling van de order. Ook duidelijke tussentijdse mails wat de status is. Aanrader!
Pluspunten
goed prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWat meer kennis over het product zou wenselijk zijn zodat vragen direct beantwoord kunnen worden en niet naar Fakro doorverwezen moet worden.
Bedankt voor uw berichten, u had al een paar keer gebeld met een code dakraam die niet overeenkomt met een Fakro dakraam, vandaar dat ik u gevraagd heb met Fakro contact op te nemen. Ik heb u aangegeven dat ik geen garantie kan geven op een rolgordijn van Fakro op een ander merk dakraam. Ik hoop dat het rolgordijn past en anders mag deze retour! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling.
Pluspunten
Prima site, goede afspraken (ook tijdens de bouwvak-vakantie) correcte levering
VerbeterpuntenNee, eigenlijk niet
Pluspunten
snelle levering, en gunstige prijzen
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is goed ,daarom de keuze voor deze aankoop. IVM de vakantie was de levertijd wat langer maar dit is van te voren duidelijkaangegeven.
Pluspunten
een hele goede service komen afspraken na
Verbeterpuntennee is goed zo
Pluspunten
correcte levering
VerbeterpuntenInstallatie mogelikheid meenemen bij bestelling? Had ik zeker meegenomen. Nu moet ik als particulier zelf verder zoeken naar een ander bedrijf die het wil installeren. Mocht de klant niet in jullie eigen regio zitten, maak dan afspraken met andere in
Installatie mogelijkheden zijn er wel betaalbaar in de regio Arnhem, maar vanaf Arnhem naar Biddinghuizen rijden word toch echt te duur! Bedankt voor uw berichten. Emiel Heuveling.
Pluspunten
Vlot bereikbaar zowel via internet ( email) als in werkelijkheid.
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring mee om te beoordelen.
Pluspunten
Pluspunten
betrouwbaar en goede service zelfs tijdens vacantie periode
Verbeterpuntentot nog toe geen
Pluspunten
Via internet een dakkoepel besteld. Prijs was hier de laagste die ik op internet kon vinden. Levering perfect op tijd, hoewel ik uiteraard in de bouwvak besteld had. Voor aflevering netjes van te voren gebeld. Kwaliteit van de dakkoepel ziet er prima uit, en compleet met bevestigingsmateriaal etc. Kortom: prima levering
Pluspunten
Korte reactietijden
Pluspunten
produkt ziet er keurig uit/snelle levering
Verbeterpuntennee
Beter communiceren
Bedankt voor uw reactie. uw bestelling heeft u gedaan op 12-07-2012 en per mail 13-07-2012 de leverdatum opgegeven per mail. die dag is ook geleverd! verder hebben wij geen mail contact gehad of vragen dus ik snap even niet wat u bedoelt met beter communiceren. Graag uw reactie! Emiel Heuveling.
Pluspunten
ondanks dat het bedrijf dicht ging voor vakantie, heeft men de leverancier gebeld. zodat wij onze bestelling toch op tijd konden ophalen CHAPPEAU!
VerbeterpuntenGA ZO DOOR
Conradweg 10