Pluspunten
Denken met je mee en geven goed advies, nemen nog echt de moeite voor de klant!
VerbeterpuntenVoor mij was dit helemaal goed, ik kreeg op tijd een mail met leverdatum en toen ik mij vergiste en een mail stuurde dat ze niet geweest waren belden ze meteen op. Ik werd keurig 2 dagen voor de leverdatum gebeld door de chauffeur hoe laat ik hem ongeveer kon verwachten. Wat een service!
Pluspunten
Netjes de afspraken nakomen
Pluspunten
heel vriendelijk ,snelle levering zelfs in belgië;gewoon top!
Verbeterpuntenniet direct
Pluspunten
voor alle artikelen die ze hebben kun je voor een goede prijs zelfs de afleveringsprijs, goed zaken doen.
Pluspunten
Ruime keuze. Zeer concurerende prijs en snelle levertijd. Ik had nog wat montagevragen en werd uitstekend geholpen
Pluspunten
Zeer behulpzaam en meedenkend over de klus
Voor elk specifiek raam een duidelijk stappenplan en handleiding. Niet 1 handleiding voor alle ramen, waarin voor consument lastig te doorgronden coderingen worden vermeld. Immers de specifieke coderingen zijn voor de leverancier gesneden koek. Ikea heeft ``goede handleidingen, waarin de onderdelen nauwelijks fout in elkaar gezet kunnen.
http://www.doehetzelf-dakbedekking.nl/klantenservice op de bovenstaande link klantenservice vind u voor alle dakramen de montage handleiding. Dit is de pagina klantenservice!
Pluspunten
Er werd hier goed geluisterd. Dat was elders op internet wel anders. Ik zocht een screen voor op een Bazon dakraam. Ik ben prima geholpen, en zeer tevreden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik maakte een foutje tijdens het bestellen maar de chauffeur hebt een goede oplossing aangedragen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Behulpzaam op alle fronten.
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
netjes volgens afspraak van levertijd geleverd
Pluspunten
Er zijn geen negatieve punten over dit bedrijf te vermelden. alles werd bijzonder snel en goed geleverd en de service is perfect. Ook de snelheid waarmede de nalevering van een nieuwe koepel werd en is geregeld was wonderbaarlijk snel en goed. alleen maar lovende woorden voor zowel de tussenleverancier als de fabrikant
VerbeterpuntenNee, gewoon op deze manier doorgaan, is perfect.
Pluspunten
De levertijd is verlengd en dit werd tijdig doorgegeven.
Pluspunten
Precies wat je verwacht van een webwinkel, dus heel goed. De prijzen zijn lekker laag en de spullen worden netjes aan de deur afgeleverd. Zeker een aanrader als je goedkoop een dakraam wilt plaatsen, die je graag thuis afgeleverd wilt krijgen en je weet wat je wilt hebben.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem