Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
Bedankt voor uw reactie, wij zijn bezig de voorraad Fakro raamdecoratie uit te breiden zodat we nog sneller kunnen leveren. Emiel Heuveling
Beste Marco, bedankt voor jouw beoordeling een nieuwtje is dat de voorraad Fakro dakramen nu mer 3 dagen bij de klant zijn.
Beste heer, bedankt voor uw reactie Heuveling Dakbedekkingen Arnhem weer een beoordeling zoals wij het graag zien! Vriendelijke groeten Emiel Heuveling
Beste heer, bedankt voor uw berichten weer een tevreden klant! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling Heuveling Dakbedekkingen
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levering, advies en prijzen voor lichtkoepels die ik elders op internet niet vond
VerbeterpuntenGa zo door wij zijn super tevreden
Bedankt voor uw reactie hier gaan we voor! Emiel Heuveling, Heuveling Dakbedekkingen
Beste heer, Bedankt voor uw reactie wij zien u graag als klant. De rolgordijnen komen spoedig uw kant op deze worden binnen 8 werkdagen verzonden.
Pluspunten
koepel dinsdag geleverd zaterdag geplaatst en plaatser onder de indruk van de afwerking
Dank u voor de reactie, Onze dakopstanden zijn inderdaat strak afgewerkt. Emiel Heuveling
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie, professioneel bedrijf
Pluspunten
- goed telefonisch bereikbaar - vriendelijk en duidelijk geholpen bij bestelling doorspreken - dakraam kon snel geplaatst worden - personeel was kundig, vriendelijk en snel. - alles netjes opgeruimd en correct achtergelaten - heldere uitleg over functionaliteiten dakraam.
Verbeterpunteneigenlijk geen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Ontzettend vriendelijk, behulpzaam. Goede kennis in huis. Erg prettig om zaken mee te doen.
Pluspunten
Keurig op tijd, volgens afspraak geleverd. Mijn vraag per e-mail werd zeer snel (binnen 1 dag) beantwoord. Erg tevreden.
Pluspunten
Mooi spul
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven levertijd
Beste Niels, Bedankt voor jouw beoordeling de levertijden zijn voor onze producten moeilijk aan te geven de standaard lichtkoepels zijn indien op voorraad altijd binnen 8 tot 10 dagen bij de klant. Deze staand onder de lichtkoepels snel leverbaar. Overige grote maten 10 tot 15 werkdagen. Deze levertijden staan ook vermeld in onze webinkel. Voor exacte dag van levering of levertijd vragen wij altijd even telefonische contact op te nemen.
Pluspunten
Men is goed bereikbaar, ze houden nauw contact met de klant tot na het afleveren van de bestelling.
Beste Ingeborg, bedankt voor jouw reactie onze bedoeling is dat onze klanten op dezelfde wijze behandeld worden als in een winkel, door ruim 25 jaar ervaring weten wij hoe je een klant moet behandelen! namelijk zoals je zelf ook graag behandeld word.
Pluspunten
Duidelijke site, correcte levering.
VerbeterpuntenGeen id.
Pluspunten
Zeer goede service. Bedrijf is goed bereikbaar (zelfs in het weekend) en komt afspraken goed na. Had een lekke koepel geleverd gekregen, kreeg zonder problemen een nieuwe geleverd. Prijs kwaliteit is OK.
Pluspunten
Bestelde koepel op tijd geleverd, deze was beschadigd aan een hoek. Schade geconstateerd na 8 dagen levertijd ivm vakantie. Desondanks toch een nieuwe ontvangen. Waar vind je nog zulke goede service. Dit bedrijf verdiend een warme DOUCHE.
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam geholpen bij het afhalen van mijn aankopen bij van Boven in Gorinchem
VerbeterpuntenHeb een dunne golfplaat gekocht en op internet advies gevraagd over welk bevestigingsmateriaal moest kiezen. Uiteindelijk een advies gekregen met materiaal dat te groot en te zwaar is voor het type plaat dat ik heb gekozen. Aangezien ik geen zin had weer naar Gorinchem maar besloten het te gebruiken.
Bout t.b.v houten ondergrond 6x60 zijn standaard bevestiging voor golfplaten 18 mm hoogte, u heeft geen afstandhouders besteld die wel worden aanbevolen. Door deze afstandhouders kunt u de golfplaten goed vastzetten!, zonder deze afstandhouders druk je de golfplaat snel in. U kunt de afstandhouders altijd los bestellen. als u even belt zorg ik ervoor dat deze zonder bezorgkosten worden bezorgd. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling 026-3218659
Wij bedanken u voor de beoordeling! enhopen dat u zo tevreden bent zoals u ons heeft beoordeelt. Wij doen ons best. Emiel Heuveling.
Pluspunten
Snelle reactie op de vragen. Uitstekende opvolging t.e.m. de levering.
Snelle service en 6 dagen advies daar staan wij voor! bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de koop en levering van de dakramen. We zullen in de toekomst Uw bedrijf zeer zeker weer benaderen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede snelle reactie. Keurige levering
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem