Pluspunten
Heldere orderstatus die tijdig wordt geupdate
Wij hopen altijd dat onze klanten de mail na de bestelling ook in de gaten houden. Vaak gaat dat goed en komt de bestelling 98% volgens afspraak aan. Bedankt voor uw beoordeling Heuveling Dakbedeking. Emiel Heuveling
Pluspunten
Uitstekende manier van interactie / bestellen / communicatie. Gemakkelijk betalen. Ik voel de drive dat ze gewoon netjes en goed zaken willen doen. Zeer bedankt
Pluspunten
Snelle reactie op mail en goed advies
Pluspunten
Nette communicatie over de status van de bestelling.
Pluspunten
hebben mij goed geholpen met mijn vragen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
- Goede communicatie - Afspreaken nakomen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
zeer snel en goed geholpen en vooral: meegedacht. Bedankt!
Verduistering gordijnen zijn niet altijd in alle kleuren op voorraad en de levertijd is voor de raamdecoratie niet op voorraad dan ook 10 tot 15 werkdagen, producten op voorraad worden binnen 5 werkdagen geleverd. Bedankt voor uw beoordeling! Emiel Heuveling
Pluspunten
!e maal besteld, vlekkeloos verlopen. Leverdatum kwam mij niet goed uit, gewoon flexibel aangepast
Pluspunten
Zonder meer een professioneel bedrijf dat een duidelijke site hanteerd. Hierdoor makkelijk om een bestelling te plaatsen en een vlotte levering maakt alles compleet.
VerbeterpuntenKeep up the good job
Pluspunten
Op zoek naar een vervangende lichtkoepel die nergens te vinden is. Mijn email met foto`s worden tot in detail bekeken en er wordt contact gezocht met de fabrikant om te garanderen dat de vervangende koepel gaat passen. Tot laat in de avond wordt hieraan gewerkt en een bestelling op maat wordt voor mij gemaakt. Na betaling in 2 werkdagen binnen. Top
VerbeterpuntenGeen. Je zou willen dat meer bedrijven zich tot op dit niveau willen verdiepen in een klantvraag/order.
Pluspunten
De levering kon op de door ons gevraagde datum plaatsvinden en werd die dag inderdaad keurig `s morgens afgeleverd.
De standaard dakramen zijn vaak binnen 5 werkdagen bij de klant, weer een bewijs van sneller service en goede communicatie. Bedankt voor uw berichten super hier gaan we voor. Emiel Heuveling
Pluspunten
Goede lichtkoepel PC/PMMA voor relatief lage prijs. Wordt netjes geleverd incl. alle bevestigingsmaterialen en afdichtband. Afgeleverd volgens telefonische opgave. Niets op aan te merken.
Bedankt voor uw berichten, wij doen er alles aan om de klant naat alle tevredenheid te helpen vandaar ook na kantoortijden bereikbaar. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Twee lichtkoepels besteld en betaald via de website, maar een dag later toch besloten om voor andere maten te kiezen. Een telefoontje en het werd zonder problemen geregeld. Leverdatum werd besproken en bevestigd. Een paar dagen voor levering keurig genformeerd over het aflevertijdstip en de chaufeur heeft met zorg de koepels overgedragen. Top!
VerbeterpuntenIets meer informatie over hoe je zelf met het plaatsen aan de gang kunt zou prettig zijn. Hoe breng je het dakleer het gemakkelijkst aan rondom de hoeken, welke materialen heb ik allemaal nodig. Wat fotomateriaal waarin de plaatsing en afwerking van de opstanden van de lichtkoepels te zien is zou fijn zijn. Op zich goed zelf te doen.
bedankt voor uw berichten, de uitleg montage bevind zich in de website op onderstaande link. http://www.doehetzelf-dakbedekking.nl/lichtkoepel-plat-dak Vriendelijke groet, Emiel Heuveling
Pluspunten
Snelle respons op antwoorden. Wijzigingen over afleveradres na plaatsen bestelling werden direct uitgevoerd. (Waren Belgische webwinkels ook altijd maar zo...)
VerbeterpuntenZoals reeds eerder aangehaald zou het leuk zijn om te weten in welk dagdeel (bv. voor- of namiddag) er geleverd zou worden opdat men dan niet ganse dag moet thuisblijven.
Bedankt voor uw reactie, De dag van levering dient er iemand aanwezig te zijn. Als wij tijdsleveringen moeten doen dan zijn daar € 25,- extra kosten aan verbonden en dat is voor grotere bestellingen geen probleem, bij kleinere bestellingen is € 25,- een betaalbaar bedrag. Wij zijn bezig om dagdelen aan te kunnen geven.
Pluspunten
Goede Website, overzichtelijk, geen verdekte dingen, waardoor je meer gaat betalen. Dus heel transparant, er wordt snel en adequaat gereageerd op e-mailvragen. Qua prijs zit dit bedrijf heel goed (veel voor weinig zeg maar). Nadelen: ? Ik weet ze niet, ik zou zeggen verder zo!
VerbeterpuntenIk heb 1 verbeterpuntje: Het zou prettig zijn als mensen weten, op welk dagdeel een bestelling wordt geleverd. Het is zonde van de tijd als je de hele morgen thuis zit te wachten en dat de DHL dan in de namiddag pas komt.
Bedankt voor uw reactie, de bezorgkosten berekenen wij zonder winst door, als mensen een dakraam bestellen dan zijn de bezorgkosten nog acceptabel, als ik een dagdeel moet opgeven en tijdstip betaal ik € 17,50 meer voor de bezorgkosten. Die extra kosten zijn de reden dat wij geen dagdeel of tijdstip kunnen doorgeven. En het voor kleinere bestellingen toch aantrekkelijk blijft. Bedankt voor uw beoordeling. Emiel Heuveling
Onze dank voor uw referentie en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Duidelijke website, goede betaalmogelijkheden, regelmatig e-mails over de situatie van je bestelling, telefonische bevestiging van de levering en levering zoals afgesproken.
VerbeterpuntenJammer dat er grijze dopjes geleverd werden terwijl ik zwarte besteld had. Maar voor de rest niets te klagen.
Bedankt voor uw beoordeling, de zwarte doppen zijn onderweg. De grijze mag u houden! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Zeer correcte en snelle benadering via email. Afspraken worden nagekomen.
Wij streven altijd naar de snelste manier van leveren! bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Lage prijzen, goede communicatie!
VerbeterpuntenNee
De lage prijzen in onze webwinkel ontstaan door grote inkoop en lage marge dus hoge verkoop, en tevens onze bereikbaarheid 6 dagen per week. Bedankt voor uw beoordeling.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem