Pluspunten
- prima site, die eenvoudig tot het juiste scherm leidt - supersnelle levering volgens afspraak - topkwaliteit product - scherpe prijs
Pluspunten
Snelle duidelijke reacties
Pluspunten
Alles goed geregeld, keurig, zelfs een berichtje over de afleverdag en tijd!
Pluspunten
duidelijke website goed produkt afspraak nagekomen
Verbeterpuntenlevertijd
Bedankt voor uw beoordeling, 4 werkdagen had u uw rolgordijntje binnen, ik kan ivm de kleuren niet alles op voorraad hebben. Wel blijven wij met 37% korting de goedkoopste dus is een paar dagen geduld wel waard! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Netjes op afspraak geleverd. Werd meteen geholpen via de chat op de website en zo snel de juiste product kon vinden.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van het product.
Pluspunten
Bezorgt op afgesproken dag . Goed prijs
VerbeterpuntenGeen levertijdstip bekend (of dagdeel)
Pluspunten
Pluspunten
Goed contact gehad met Dhr Heuveling
Pluspunten
makkelijke website prettige en duidelijke communicatie
Pluspunten
dik voormekaar zal m\\\'n volgende dakkoepel zeker hier weer bestellen. Netjes gebeld 1 dag van te voren over de bezorg tijd allemaal goed. bedankt
Pluspunten
prettig dat de vrachtwagenchauffer belde dat hij er aan kwam.
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Erg prettig contact. Had tot twee keer toe per ongeluk verkeerde artikel besteld en kon probleemloos ruilen.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem