Vlotte en uitstekende service

Je wordt goed voorgelicht en is ons een alternatief aangeboden vanwege dat er geen voorraad meer bij de leverancier was. prima oplossing zodat we verder konden. Echt fijne service.

Zeer goed geholpen en een nette prijs

Ben op zoek naar 2 beveiligings camera's ,heb op internet dit berijf gevonden en dit bedrijf heeft nog een winkel . De meneer die mijn geholpen heeft neemt alle tijd om je uit te leggen welke kamera en men ziet ook hoe de camera werkt en de beelden die hij maakt . In een woord perfect voorgelicht en geholpen zeer klant vriendelijk.

Letterlijk 1 dag bezorgd

Zeer snel bezorgd, zoals aangegeven op de site. Mijn complimenten, niet alleen aangeven maar ook daadwerkelijk geleverd. TOP!

Super service!

Goede hulp bij keuze camera. Goed service bij problemen. Super bedrijf!

goed product voor een betaalbare prijs en snel geleverd

ik was op zoek naar een professioneel camera systeem. dit vond bij Epine.nl een set van ANNKE voor betaalbare prijs. En werkt zoals het moet.

Vandaag besteld en altijd de andere dag in huis

Goede aftersales, snelle levering

Wij zochten een nieuwe beveiligingscamera van het merk Reolink. Dat merk heeft een ruime keuze. De camera die wij een aantal jaren geleden gekocht hadden, leek op de website nog beschikbaar, maar helaas. Epine belde ons direct om te vertellen dat de camera uitverkocht was en dat er nu een beter en zelfs goedkoper alternatief was. We zouden zelfs geld terugkrijgen. Zo gezegd, zo gedaan. De camera en het zonnepaneel kwamen snel. De installatie van de camera ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar lukte uiteindelijk wel. De montage verliep probleemloos en zo ook het gebruik. Een extra feature is dat er in het donker een led lamp gaat branden zodra de camera een persoon detecteert. Die weet dan meteen waar hij aan toe is. Het zonnepaneel zorgt er voor dat we nooit meer de ladder op hoeven om bij te laden.

Kwaliteit snel duidelijk

Mooie producten voor een goed bedrag. Snel bezorgd en duidelijke uitleg hoe het product werkt.

prachtige kwaliteit

Na een beetje puzzelen is het gelukt op alles te installeren. De kwaliteit van de nvr recorder en de camera Reolink Rlc-811a is zeer goed en scherp beeld, ben tevreden

Deskundig en oprecht advies, op de klant afgestemd

Uitleg gaf een vertrouwd gevoel. Je kan op deze plaats terecht met alle persoonlijke wensen op beveiligingsgebied. Er wordt de tijd voor genomen

Goed product en eenvoudige installatie

Oprecht goede service en mooie producten

Wij hebben o.a. nvr, camera's en sinds kort een deurbel. Allemaal van Reolink, perfect merk! Service is erg goed, telefonisch netjes geholpen of via mail. Wij komen hier graag.

Snel, klantvriendelijk en goede communicatie.

In september 2024 zochten we een bewakingscamera voor onze muziekschool. Op het internet vond ik Epine. Via e-mail stelde ik een vraag. Er werd snel en prima gereageerd, dus bestelden we een camera. Onlangs wilden we er een camera erbij. Ook nu had ik een vraag en weer was er snelle en klantvriendelijke communicatie via e-mail. Die tweede camera is inmiddels besteld, natuurlijk weer bij Epine.

zeer positief

Goed geholpen. Juiste advies gekregen. Omdat ik toch zelf iets verkeerd had besteld. Netjes direct retour formulier ontvangen voor het retouneren van de camera.

Súper

Ik ben best verrast door de deskundigheid van degene die mij te woord stond,súper, en naam ook de tijd te vertellen wat waren de voordelen en nadelen van de producten die ik wilde kopen, ik kom zeker terug naar deze zaak,TOP

Top geholpen

Winkel vol hangen met de fijne cameras Reolink. 1 Bijbesteld maar kreeg ik niet aan de gang. Door perfecte hulp alles weer werkend ! DANK!

snel, en degelijk

Heb telefonisch even contact gehad en kreeg goed advies. Verzendig ging snel en was heel zorgvuldig verpakt. Moet de camera's nog aanluiten, maar ik ga ervan uit dat dit goed gaat!

super, betrouwbaar

ik heb al enkele camera's van Reolink, poe. eenvoudig te installeren, goeie app om beelden te zien! en zeker goeie support van Epine! dank alvast voor hun hulp!

Professionele totaalervaring

Aangezien ik een leek ben op het vlak van registratie met camera's heb ik via chat mijn probleem uitgelegd en met de verkoper ben ik tot het vereiste toestel gekomen. Het bestellen en leveren verliep vrij snel. Ik ben zeer tevreden.

een goed bedrijf

Al jaren ervaring met Epine en altijd al een zeer tevreden klant ,alleen volgende dag in huis is niet altijd waar.

De medewerkers leggen het goed uit als je wensen heb en komen met een gepaste oplossing. Mensen met kenis Andre

Veel aanbod en kundig advies.

Specifiek opzoek naar een Reolink camera. Had een aantal vragen, waar ik in de shop goed geholpen ben om antwoordt hierop te krijgen. Bestelling verliep erg vlot. Aanrader!

Camera Systeem

Vorige week een Annke camera systeem gekocht. Ik kreeg het spul niet geïnstalleerd dus het hele spul in de doos gedaan en op goed geluk naar Papendrecht gereden om het systeem na te laten kijken. Wat bleek de NVR bleek niet goed te zijn. Daar hebben ze de recorder vervangen voor een andere en nu werkt het super. Super goed geholpen door de verkoper

TOP

Goede website, ruim aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

100%

100%

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.