Vriendelijk, snel, accuraat en met verstand van zaken

Verschillende camera's gekocht. Installatie van 1 camera lukte in eerste instantie niet. Na toesturen update firmware en heldere uitleg, was het zo gefikst.

Top klantenservice

Al meerdere malen besteld bij epine Laatste bestelling was niet meer op voorraad doch de website zei van wel. Mooi een nieuwere serie toegestuurd gekregen na duidelijke communicatie.

Prima, gebruiksvriendelijk product.

Makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. En niet geheel onbelangrijk, de prijs is alleszins redelijk te noemen.

De camera's is heel duidelijk

Geweldig assortiment en snelle levering

Kan niet anders zeggen dan dat we buitengewoon tevreden zijn met onze accu-camera's!! Snel geleverd en prima prijs!!

Snel en volgens afspraak

Prima ervaring, snel geleverd en precies zoals besproken.

Service is top

Bestelling is zeer snel geleverd en in zeer goede staat.

Ik geef 10 ster voor verzending en verpakking.

Perfect!

De service is tot nu toe prima geweest.

Ik heb een beveiligingscamera gekocht. Deze bevalt prima! Reden om er nog een aan te schaffen.

Besteld en volgende dag in huis, gelijk kunnen activeren!

Goede producten voor scherpe prijs en voldoende info

Reolink camera gekocht als test en zeer tevreden van. Geïnstalleerd en geconfigureerd in enkele minuten. Bijgevolg plan ik er om nog twee bij te kopen. De info op de website is duidelijk en specs zijn compleet. Net geen 5 sterren door de levering die iets langer op zich liet wachten dan aangegeven maar probleem daar zat bij leverancier.

Snelle en correcte levering

Bij Epine terecht gekomen wegens hun ruime keuze. Wat ik nodig had was op voorraad en conform afspraak snel geleverd. Product voldoet volledig aan de verwachting en tegen een mooie prijs. Kortom, erg tevreden!

Vriendelijke snelle service

Snel en adequate reactie op vragen, telefonisch goed berijkbaar en een vriendelijke afhandeling.

Steeds snel en goed afgehandelde bestellingen, een uiterst tevreden klant.

Na meerdere bestellingen ben ik uiterst tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen bij Epine. Dit bedrijf is echt een aanrader met een zeer diverse keuze! Alle bestelde producten werden snel en deskundig afgehandeld en werken tot bijzondere tevredenheid!

Correct company.

Fast delivery with extra protection in the package. The camera system working perfect with the best 4K quality. I recommend this company!

Perfect advies en super koop ervaring

Ik had een aantal vragen, technisch en praktisch. Verkoper heeft deze perfect beantwoord en navraag gedaan bij een leverancier om het juiste antwoord te geven.

Camera werd op tijd en volgens afspraak geleverd

De camera was gemakkelijk te installeren en geeft goed beeld. Dit geeft rust als je van huis bent. Kortom, prima aankoop.

Niets op aan te merken

Artikel zoals verwacht, en snelle levering

Geweldige service

Bij Epine een camerawerk gekocht. Ik had problemen met het installeren van extra camera’s. De medewerker van Epine had zelf een document in de Nederlandse taal gemaakt met uitleg over de installatie. Na toezending was ik binnen 5 minuten klaar met installeren. Dat noem ik pas service.

Aanrader!

Gewoon een goed product met een snelle levering. Was even twijfel (van mijn kant) of het helemaal goed ging in de verzending. Maar dat lag aan de traagheid bij DHL. Pakket vervolgde normaal zijn weg, maar de status update op de website bij DHL liep duidelijk achter. Kortom, aanrader!

Super service

Netjes behandeld zoals het hoort

Top product

Snel geleverd en heel makkelijk en snel geïnstalleerd .onze baby kamer kunnen we nu dag en nacht bekijken en daarna gebruiken we hem als buiten camera

Goede service, goed advies, top producten, vriendelijke medewerkers .

Bij mijn eerste contact met Epine viel mij op, dat de verkopers een goed onderbouwd advies konden geven. Ze zijn geduldig en denken mee. Hun productkennis is up-to-date. Ook het door mij aangeschaft product (Reolink surveillance camera) is van top kwaliteit. Zéér tevreden over!

Geweldig bedrijf die denkt aan u veiligheid

Systeem gekocht wat loepzuiver is en makkelijk te installeren is. Goed advies voor ieder budget

Prijs-kwaliteit een aanrader

Eenvoudige montage en instelling. Goede beeldkwaliteit.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.