top

Dome camera systeem besteld van ANNKE, werkt perfect.

Zoals altijd: prima geregeld

Onlangs bestelde ik de vijfde Reolink camera bij Epine, steeds een keurige prijs en ook deze werd correct geleverd.

Weer super service

Weer eenbfeweldige xamwra en service van Epine.

Heb nu 3 Reolink camera's: perfect. Snelle levering!!

Elke levering is op tijd. De ondersteuning is goed en tijdig. De kwaliteit van de camera's is eveneens goed, zeker in vergelijk met de prijs

Tevreden klant

Duidelijke site en de artikelen optijd geleverd gekregen. Ook bieden ze nog techinsche ondersteuning wanneer je dit nodig zult hebben.

Ik had wat problemen met het aansluiten van het camerasysteem Ik heb toen contact met het bedrijf opgenomen, ben toen netjes en duidelijk geholpen. Top service

Helemaal goed, zoals het hoort!

Ik had al een eerdere goede ervaring met zowel Epine als met het product Reolink. Heb nu wederom bij Epine gekozen voor de Reolink RLC-810A 8MP camera plus 128Gb SD card. Levering was zeer snel en accuraat, volgende dag in huis en de installatie was een fluitje van een cent. Zeker een aanrader van zowel Epine als Reolink!

Goede service bij retourneren

Epine heeft goed gehandeld bij retourneren en snel terugbetaald.

Servicegericht maar zouden wat meer info kunnen geven

heb hier 2 camera's aangeschaft en 1 daarvan bleek niet juist te werken icm een solarpanel. hiervoor 2x teruggestuurd en uiteindelijk na overleg het geld ook terug gehad. dit had denk ik ook voorkomen kunnen worden door wat meer volledige info over bijv. de accuduur bij volledige draadloze modellen.

Super service

Lukte niet helemaal met instellen vd camera even gebeld en direct hulp gehad super

Prima webshop

De webshop is overzichtelijk, prijzen zijn concurrerend en de spullen worden volgens afspraak geleverd. Een aanrader.

Is gewoon goed

Goed product en snelle kevering

Goede service!

Goede service en alles netjes geregeld. Zou het zeker aanraden en zelf een eventuele volgende aankoop weer doen!

snelle verzending goed product

makkelijk te bestellen en snel verstuurd en ook goed qua contact

Perfect in orde.

Zeer goede service.

Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Professionele advies. Communicatie zowel telefonisch als per E-mail heel makkelijk , je krijgt snel antwoord op jou vragen.

super

Polecam

Snelle levering en bijna alles op voorraad

Goed product snel ontvangen.

Camera werkt goed, instellen is wel intensief werk. kunt veel instellen. Werkte eerst niet op de wifi, maar later wel.

Goede service en snelle levering

Reolink camera gekocht aan zeer scherpe prijs. Aansluiten was heel eenvoudig. Duidelijk beeld. Goed product voor lage prijs.

Prima winkel!

In het verleden heb ik diverse malen hier besteld, prima service en communicatie. Slechts één keer heb ik gebruik moeten maken van de garantie service, ook dit verliep vlekkeloos. Zonder enige moeite kreeg ik mijn defecte apparaat vervangen. Mede door deze goede ervaringen heb ik zeer recent nog een bestelling geplaatst, ook deze kreeg ik zeer snel "en niet onbelangrijk" compleet geleverd. Vanuit mij is Epine zeker een aanrader!!

Vlot bestellen, vlot geleverd, prima camera

Ik heb reeds een camera van reolink de rlc 511W, nu 2 stuks rlc511 5mp poe toegevoegd. Camera's voelen robuist aan. Scherp beeld, goede zoom functie wat prettig is om in mijn geval een weiland met paarden te monitoren. Bij nacht ook voldoende zicht. Plug and play camera! Moet ze nog toevoegen aan mijn synology nas, maar moet geen problemen opleveren, vooralsnog opname via micro SD.

Goed verlopen

De aankoop verliep goed en snel, snelle bezorging van de camera ook. De camera zelf, een Reolink Argus PT voldoet prima, beter dan de vorige, een Argus Eco, die stond na twee maanden vol water, ergems anders aangeschaft dan Epine, door zeer slechte service daar bij Epine uitgekomen. Aansluiten en connecten met Iphone en Ipad was zeer eenvoudig, de beelden zijn mooi scherp, zowel bij dag als nacht, ben wel blij met deze aankoop.

Service is goed en snelle levering

Ik heb de Reolink Argus PT met zwart zonnepaneel gekocht en ben hier heel tevreden over. Prima beeld en geluid en ik kan de camera in de app alle kanten op laten draaien De nachtopname's zijn ook zeer scherp en duidelijk.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.