Een goed product voor zijn prijscategorie

De camara's hebben een goed beeld, ook in het donker. Alleen koppelen met Home Assistant en Google Home lukt niet als de camera's op de NVR aangesloten zitten. Heb werkend gekregen door er een losse switch tussen te zetten. Als de camera's op de NVR aangesloten zitten krijgen ze een ander ip range door de NVR toegewezen waardoor Home Assistant en Google Home ze niet kunnen benaderen.

Perfect op het gebied van camera beveiliging. Ruime ervaring.

Uitstekende producten op gebied van camera beveiliging, zowel kwalitatief, service en kennis van de aangeboden producten zijn hier een pre. Problemen? Je wordt zeer klantvriendelijk verder geholpen om het evt. probleem op te lossen. Ze staan altijd voor je klaar. Waar voor je geld. Volgende keer weer. Aanrader. :)

Vlotte, snelle service

Ik bestelde een eerste keer zonder het te beseffen bj Epine, via Bol.com. Een volgende keer koos ik liever rechstreeks te bestellen, te meer gezien de eerste vlotte afhandeling. En vanuit Belgie bestellend, maakt Bol het onmogelijk een factuur te krijgen, met correcte BTW afhandeling. Bij beide bestellingen een propere, corecte afhandeling. Gewoon zoals het hoort.

Geweldige aankoop zou dit iedereen aanraden , en betaalbaar en goede service

Snelle service en goede camera

Ruime keuze en 2 poe cameras besteld. Ruime keuze, goed beeld en mooi de dag erna geleverd. Ik bestel hier nog de overige camera's die ik wil binnenkort

Prima winkel

Mooie overzichtelijke webwinkel. De info over de artikelen is van dien aard dat je vrij gemakkelijk kunt kiezen. De winkel heeft een goede prijs en kwaliteitverhouding. Ik ben erg blij en tevreden met mijn reolink buitencamera met zonnepaneel. Was eenvoudig te koppen met de app.

top bedrijf

Al een paar keer camera's besteld, alles top geleverd en klantenservice reageert bij vragen correct .

Alles werkt naar behoren !

Alles werkt naar behoren !

prima camera

ik heb camera reolink argus pt gekocht bij epine, en hij werk gewoon goed, instaleren is heel makkelijk ,gr pk

Prima prijs prestatie verhouding

Prima product voor de laagste prijs te vinden op internet, verder snel verzonden en netjes verpakt. Echte aanrader.

Goede en snelle levering

Bestelling kwam snel en goed binnen. Producten werken goed

Perfecte werking & service

Een zeer vlotte en snelle service, de producten zijn zoals omschreven op de website, zeer gunstig qua prijs en snel geleverd! Een aanrader!

Goed product en super snel geleverd.

Doen wat ze beloven en staan direct klaar voor hulp indien nodig.

Snelle levering, maar…

Goed advies gekregen door de telefoon. De batterij van de camera was niet op te laden vanaf nieuw, direct gebeld en moet voor reparatie opgestuurd worden. Deze handeling gaat vrij log, duurt best wel even dus. Had eigenlijk als service verwacht direct een nieuwe camera te krijgen daar het meteen de eerste dag al stuk was.

Supersnel en geleverd zoals beloofd

21 december account aangemaakt en Reolink Argus 2 besteld. De reis van het pakket: 21 december 14:15 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt 22 december 22:16 Zending is ontvangen door PostNL 23 december 10:33 Zending is gesorteerd 23 december 11:05 Bezorger is onderweg 23 december 11:50 Zending is bezorgd Bezorgd op 23 december 11:50 De Reolink Argus 2 is overigens een uitstekende wireless camera!

prima ++

makkelijke installatie

Goed snel en Kwaliteit!

2 keer een bestelling gedaan, en erg tevreden! Eerste x wad het product er erg snel en goed verpakt! De tweede keer helaas pech met de bezorg service. Deze had vertraging en moest een week op mijn pakketje wachten. Hier heeft Epine uiteraard geen schuld aan.

Snel en servicegericht.

Op de site was het artikel wat ik wilde bestellen snel te vinden. Geen zoektocht, wat ik als prettig ervaren heb.

Zeer goede service

Ik was op zoek naar een betaalbare PoE camera en die heb ik hier snel gevonden. Nadien nog een montageplaat erbij besteld. Alles past geweldig op mekaar. Ook de service via de app ging super.

Goed bedrijf met goede klantenservice

Nu al een paar keer wat besteld bij Epine.nl. Goede zaak en kwaliteitsspullen. Klantenservice is goed bereikbaar voor vragen, advies en het maken van een deal.

Fijne partner voor beveiliging

Snel contact en een oplossing

Super ervaring

Goed overzichtelijke website, prima prijzen en snelle levering

Meerdere malen besteld prima bedrijf!

Ik heb nu meerdere producten besteld, Altijd optijd en compleet geleverd geen problemen mee gehad. Ook een keer telefonisch contact op genomen betreft wat vragen over producten en ook hier ben ik goed geholpen. Prijzen zijn rieeel je kan bij de fabricant bestellen maar dit zal niet veel schelen in de prijs maar dan ben je wel zeker van goede service bij epine.

Top bedrijf!

* Snelle levering! * Goede service en goede producten!

Klantvriendelijk

Ben al jaren klant en ze zijn zeker klantvriendelijk

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.