Ik ben reuze tevreden met de service en afhandelingen van zaken. Top.

Epine heeft goed kwaliteit camera's en bieden daarbij goede ondersteuning en service als er een keer wat is. Ik ben dik tevreden toppie!!

goede service en snelle levering

ik heb al meerder camera's hier gekocht en nog nooit problemen hier mee gehad, moet het niet lukken met installeren helpen ze je altijd goed.

GEWELDIG

Een zeer goede service heb nu 2 keer om hulp gevraagd en super snel is het opgelost . Dus een heel groot compliment voor Epine. Henk 7-1-2022

Top afhandeling.

Goede en snelle behandeling en levering ban de camera set. Een toppie

Klantvriendelijk

Altijd experts bereiken voor inhoudelijke technische vragen. Goede uitleg en een eerlijk antwoord. Een tweede Reolink Argus 3 met solar panel besteld. Werkt prima!

Snelle service en correcte prijzen

Heb hier een zeer voordelige set camera's kunnen kopen. De levering was snel.

Alles perfect. Het kan niet beter

Snelle en handige service

De site van Epine stak boven de andere uit door de superhandige chatservice. De deal is keurig en wordt correct afgehandeld. Producten waren snel geleverd en werken prima.

Bestelling volledig goed ontvangen

We bestelden een pakket met 8camera's. Het was een superdeal en de prijs was inderdaad goed. Alles goed ontvangen zoals gepland.

Snelle levering en goede service. Ondanks dat één item verkeerd was geleverd (drukte i.v.m. kerstdagen?) werd dit snel en eenvoudig opgelost worden door Epine.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over Epine. Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Service en betrokkenheid zijn groot. Dit waardeer ik zeer. Ik zal Epine iedereen die er naar vraagt aanraden.

Online service verrassend goed

Ik had online al tips en tricks ontvangen nav. een defect (oxidatie) en ondanks het feit dat ik zelf eea had aangepast aan de kabel is alsnog een nieuwe camera ter vervanging opgestuurd. Onverwacht maar zeer blij mee. Daarnaast reageren ze altijd snel en to the point.

hele goeie service en kwaliteit

5 camera's gekocht met een recorder prachtig beeld en geluid nu een jaar geleden . 1 ging er kapot geen probleem kreeg netjes een nieuwe opgestuurd een fijn bedrijf en vriendelijk goed geholpen

Een aan te bevelen shop en ook nog in de nabijheid van mijn woonplaatss.

Klantgericht en goed bereikbaar. Epine geeft je een goed gevoel Goede en Plug en Play producten waar ze achter staan.

Product was uitverkocht, snel contact opgenomen en een passend alternatief aangeboden! Super Service!

Overzichtelijk info over het product (roc-410w) Snel binnen gekregen( binnen 2 werkdagen) en zeer makkelijk te installeren! Paar handelingen en was online. Kortom, prima product met snelle levering!

Denken in oplossingen

Ik kreeg een camera opgestuurd waar wat mis ging met de verbinding. Contact gehad en een aantal oplossingen gekregen, deze leken niet te werken. Ik kon de camera zo eenvoudig terug sturen en kreeg na een aantal dagen mail dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg. Prima service!

Société sérieuse, prix très intéressants ,livraison très rapide !

Alors que bien des fournisseurs n'ont plus de stock en ce moment, chez Epine Nl , j'ai trouvé chaque fois le modèle que je cherchais avec très souvent des promotions qui rendent leurs produits très intéressants, livraison très rapide et pas de soucis de frais de douanes etc puisque expédié depuis EU ,

Goede aanbieding en een snelle levering!

Breed assortiment camera's voor goede prijzen

Veel keuze in verschillende soorten camera's en mooie deals. Snelle levering!

Snelle levering, goede hulp bij technisch probleem

Snelle en correcte levering, kleine probleempje ondervonden met toestel maar snel kunnen oplossen. Uitstekende dienst naverkoop! Goede hulp bij technisch probleem

TOP

Goede ervaring met Epine. Doen wat ze zeggen. De ene dag bestellen is de andere dag in huis.

prima+

snelle installatie

prima +

makkelijke installatie

Alles netjes ontvangen en zeer snel. Tevreden!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.