Geweldige service, prima advies en klantvriendelijk handelen.

Epine staat altijd voor je klaar. Ik wilde mijn camerasysteem uitbreiden, de camera's die ik in gebruik heb zijn uit het assortiment. Epine heeft dat prima opgelost door een camera te leveren die wel compatible is. Bedankt Epine.

Had veel eerder een Reolink aan moeten schaffen.

Ideale camera die wij gebruiken als geboortecamera bij de merries. SNachts ook zeer goed, helder zicht, makkelijk te bevestigen, ideaal zonder wifi.

Snelle levering en goed product

Volgende dag deurbel ontvangen. Deze was makkelijk en snel te installeren. Goede beeldkwaliteit.

Groot assortiment en goede service met snelle levering

Heb nu veel kameraad besteld en ben er zeer blij mij reolink werkt prima voor mij

Goede adviezen bij aankoop

Had een camera nodig die kon detecteren door glas. Een kort telefoontje voor een goed advies en uitleg.

Goed betaalbaar NVR systeem

De NVR4108 is een NVR systeem wat makkelijk werkt, en niet te duur is. Het instellen samen met Dahua camera's is een fluitje van een cent. De beelden kunnen via de browser of rechtstreeks door een scherm op het apparaat aan te sluiten bekeken worden.

Uitgebreide webshop en doen wat er staat.

Reolink RLC 842a buitencamera besteld en een dag later bezorgd. Op de website staat informatie om op juiste manier te installeren. Camera werkt perfect.

Fijn bedrijf met goede systemen!

Fijn bedrijf met goede systemen! Behulpzaam

Prima en zeker voor herhaling vatbaar

Zeer gebruikersvriendelijk webwinkel. Breed assortiment. Bij verzoek voor contact bekwaam en vakkundig geholpen.

Prima prijs voor kwalitatief goede spullen

Vriendelijke mensen, met goede adviezen, al ,meerdere keren iets bij deze firma gekocht, en ben zeer tevreden over de manier hoe hun de kanten benaderen.

prima service, assortiment is aanzienlijk

Kan enkel een review geven op de service, mijn camera's zijn nog niet geïnstalleerd. Prima contact gehad, snel antwoord op mijn vragen! Mooie site en groot aanbod. Van belang: goed materiaal ook voor de doe-het-zelver tegen betaalbare prijzen! Zeker aan te bevelen on-line shop. mvg Roland

Onlangs een reolink camera besteld, ging naar behoren. Bij het bestellen van een tweede camera bleek deze achteraf niet beschikbaar te zijn. Dit werd goed onderbouwd, bedrag binnen redelijke termijn teruggestort gekregen.

Goede camera geleverd.

Na de RLC-510 WA binnen gekregen te hebben , draaide die in een kwartier naar behoren. Het opnemen met de SD kaart loopt soepel en vooral gratis zonder een abbonement.

Prima webwinkel

Leveren kwaliteits produkten voor een hele redelijke prijs! Klantenservice is ook prima!

Top product en perfect geleverd

Goed begeleid per oa mail en telefoon,daarna online besteld,perfect verpakt een paar dagen later netje geleverd Product zag er top uit!

Super snelle levering

Top voor levering super snel

Nog maar eens een 4e IP camera besteld, het kwadrant is nu volledig. Epine had op dat moment de meest gunstige prijs verder netjes een mail met de factuur en de track&trace code. Verder snelle levering en prima verpakking voor een fatsoenlijke levering. Top, ga zo door.

TOP! goede kwaliteit en snel en gemakkelijk te installeren

Een perfecte prijs/prestatie verhouding. Camera's waren snel en makkelijk te installeren. Eenvoudige bediening via PC en/of telefoon. Kan nu makkelijk op afstand het beeld van de camera's bekijken.

Snelle en vriendelijke service

Bestellen gaat eenvoudig. Alles is duidelijk en na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles gaat lekker vlot. Zeker een aanrader!

Precies zoals beloofd

Camera doet wat is beloofd perfect beeld en detectie

Prima service van Epine

Prima service van Epine

Gewoon top product

Heb de Argus 2e gekocht met solar scherm.mooi deign en prachtig beeld.app is zeer overzichtelijk.blij met de aankoop

Alleen maar goede ervaringen!!

Al meerdere keren wat besteld hier en altijd op tijd geleverd en in goede staat. Ook werken de producten altijd top.

Super goed geholpen.

Ik zocht een beveiliging systeem voor ons huis die makkelijk was te monteren. Wij kwamen uit op Home8 beveiliging systeem. Het werkt prima. Alle toegangswegen deuren en alle kamers zijn nu beveiligd. Daar komt geen “inbreker” meer in.

Degelijk en tegelijk modern bedrijf

Een bestelling gedaan via de website van het bedrijf. Snelle en correcte levering. De camera's voldoen volledig aan de beschrijving bij het product. Zeker aan te bevelen.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.