geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het lijkt me handig om eerst jullie artikelen af te leveren bij de klant voordat je deze enquête vraag gaat stellen per mail!!!!!!!!!!!!!!!!

Nog geen artikelen ontvangen...........

Pluspunten

- vriendelijk en altijd antwoord op al je vragen .Voor mijn 1ste ervaring heel tevreden. Heel snelle levering en een kwalitiet servic.

Pluspunten

Keurig netjes en snel geleverd. Prima afspraken te maken met dit bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en echt alle onderdelen zitten erbij.

graag op papier een duidelijke montage instructie met uitgebreide maatschets bij de pergola zou handiger zijn.

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijs.

Pluspunten

De bestelde terrasoverkapping werd binnen enkele dagen bezorgd. Toen bleek dat een -nogal groot- onderdeel was beschadigd hebben we een mail gestuurd. Hierop werd niet gereageerd en ook op een tweede mail werd niet gereageerd. Na telefonisch contact werd er direct en zonder problemen een nieuw onderdeel opgestuurd, dit hadden we binnen een paar dagen. De terrasoverkapping is mooi.

Pluspunten

makkelijke site alles is duidelijk. Heb je vragen dan word je netjes geholpen. zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle afhandeling via internet - goede keuzemogelijkheid op de site - goede prijs-kwaliteit verhouding

- overleg voor aflevering of het wel uitkomt. Ik moest veel moeite doen om ervoor te zorgen dat er iemand thuis was. - Zet op de factuur niet dat er binnen twee dagen betaald moet worden als de factuur al voldaan is - Doe geen toezeggingen namen de vervoerder ('u hoort precies wanneer de aflevering plaatsvindt'), terwijl ik via de vervoerder alleen het dagdeel van aflevering te horen kreeg,

Pluspunten

snelle levering.

Best alle bouten erbij leveren wij hadden 1 maat niet. Op de site stond de terrasoverkapping George in 2 kleuren en bij de bestelling in 1 kleur.Ik heb gemaild en kreeg na 1dag geen reactie dan heb ik gebeld,alles uitgelegd en in september komt de andere kleur terug binnen. Ik heb wel een mooi voorstel gekregen.

Pluspunten

- Afspraak nagekomen - Artikel keurig verpakt - Vlotte afhandeling - Product precies volgens verwachting

- Aflevertijd wat sneller laten weten na betaling - Op factuur wordt vermeld dat er binnen 2 dagen betaald moet worden, terwijl er vooraf al betaald is via Ideal.

Pluspunten

- Nette website - Snelle levering - Goede telefonische bereikbaarheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zou best willen reageren MAAR HEB TOT NU TOE MIJN BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN. Zou afgelopen donderdag als zijn aangeboden voor verzending, toch jammer dat ik weer mijn tarp nog niet kan ophangen. gr. Arjan Jobse

Pluspunten

Prima antwoorden ontvangen op vragen, netjes geleverd.

Meer maatvoeringen bij de overkappingen vermelden.

Pluspunten

Mooie overkapping Snelle levering

Er is niet veel ruimte om de materialen te zien. Levering na 18.30 uur was wat onhandig.

Pluspunten

Snel en duidelijk

De bijgevoegde factuur suggereert dat er nog betaald moet worden, terwijl reeds betaald is per ideal.

Pluspunten

snel en correct geleverd

Pluspunten

snelle en goede levering

op de rekening staat dat ik binnen 2 dagen moet betalen, maar ik heb het bedrag al via IDEAL betaald. Deze regel vervangen door b.v. Reeds betaald met IDEAL.

Pluspunten

-Snelle levering -snelle reactie bij vragen -eerlijke prijs

- telefonisch contact als levering onderweg is

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle reacties, scherpe prijzen

Pluspunten

Transport bedrijf online inzage op tijdstip van leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Handige, overzichtelijke site * Snelle levering

* Niet bij bestellen duidelijk wanneer de levering zal zijn * Geen mogelijkheid voor voorkeurs datum/tijd levering * Miste net even dat stapje meer in service door zelf de vervoerder te bellen en niet over te laten aan de klant; nu kregen we bij een vraag over de verpakking en een verzoek om het achter op eigen parkeerplaats te leveren een mail met daarin het telefoonnummer van de vervoerder.

Pluspunten

bevestiging dat de bestelling is ontvangen

Pastinaak 1

8281KW Genemuiden