Pluspunten

Gevonden via een advertentie thuis gekregen!

Pluspunten

Voordelig, snelle levering

Wist niet precies wanneer ik het pakketje kon ophalen. Na 1 mailtje was dat duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop , en mooi dat ik de spullen op kon halen

Jammer dat de ir ontvangers van de RGB ledstrips op zowat alle afstandsbedieningen reageren , dus bij gebruik tv oid steeds een ongewenste ander kleur of functie , denk dat hier wat betere types bijgeleverd mogen , dan maar wat duurder

Pluspunten

De honden led halsbanden waren heel snel geleverd. Helaas was de L maat te klein, dit zonder problemen kunnen omruilen voor een XL. Goede service!

Maten van led- halsbanden voor honden kloppen niet met halsomtrek.

Pluspunten

snelle levering contact via mail kreeg ik gelijk antwoord goeie service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Erg klantgericht.

Mijn totaal bedrag van mijn orders kwamen tot twee keer toe net niet op 100euro uit. Met de verzendkosten erbij ging ik wel over de 100euro heen. Ik heb gevraagd of ik gematst kon worden door geen verzendkosten te hoeven betalen maar dit kon niet door het systeem van de site. Beetje jammer!!!! Zon site is toch makkelijk te omzeilen in de boekhouding.

Pluspunten

Snel en de eerste zending was kapot maar ik kreeg onmiddellijk een nieuwe zonder dat ik het kapotte artikel hoefde te retourneren.

N.v.t.

Pluspunten

Zending netjes en volgens afspraak binnen gekregen, 1 lamp van defect bij aankomst en direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Super service!

Pluspunten

Gevonden wat ik zocht, binnen 2 dagen in huis, prima prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes verpakt.

Op mail werd niet gereageerd Ipv 1-2 dagen levertijd, werden het er 5 Pakket blijven liggen bij wantohave, waardoor vertraging

Pluspunten

Snelle levering. Leuke dingetjes. Telefoontje als de bestelling binnen is om af te halen. Vriendelijke benadering naar klant toe.

Graag zouden wij wat meer artikelen aantreffen op de site. Zoals auto ledlampen H7 bijvoorbeeld, en gewone ledlampen kogel E27 en E14

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte producten gewoon Chinese rotzooi afstandsbedieningen werken niet goed lampen sprongen niet op wit heb in totaal 4 lampen gehad en 1 werkte er maar goed en de rest was allemaal niet functionerend zeer ontevreden over dit bedrijf en zijn producten.

Pluspunten

Product was goed verpakt. Ook de postverzorging was prima

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

scherp aanbod, duidelijke klantenservice en bovendien snelle levering (sneller dan aangegeven dus dat is altijd goed).

ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Optijd geleverd

Lamp die ik besteld hard knalde meteen stuk dus betere producten leveren

Pluspunten

Inhoud was zeer zorgvuldig verpakt.

Graag briefje in de brievenbus als pakket op een ander adres is afgegeven.

Nijenrode 12

8226TH Lelystad

Over Wantohave

Ontdek een wereld vol betoverende gadgets bij Wantohave! Verken een scala aan opties voor elke gelegenheid. Van een betoverende collectie discolampen tot de betoverende aantrekkingskracht van een lichtgevend rokje. Voel je als royalty met een tiara die een vleugje magie toevoegt. Verhoog het plezier met de FlyNova - een zwaartekracht-tartende draaisensatie. Kom in de feeststemming met onze betoverende kerstverlichting voor binnen en buiten. Betreed de toekomst met lichtgevende clogs die elke stap verlichten. Met gratis verzending op meer dan 250 lichtgevende gadgets en cadeaus volumekortingen zijn wij jouw bestemming voor schittering. Ervaar innovatie op www.wantohave.nl.