Pluspunten

Bedankt voor het aangeboden alternatief, zonder extra kosten. Goede service, zo houdt je klanten. Mvg' J. Schuit

Pluspunten

Goede communicatie (probleemoplossing) Eerlijke prijzen

Pluspunten

vriendelijk te woord gestaan

PostNL is geen aanrader, ben vanmorgen thuis gebleven, geen bezorger gezien en via Track&Trace zie ik dat het pakket is afgeleverd. Maar niet op mijn huisnummer! Mail gemaakt naar klantenservice PostNL maar melding 'Service Unavailable'. Niet fijn, ik heb geen zin om 0.45€ per minuut aan telefoonkosten uit te geven.

Pluspunten

Goede en snelle levering naar belgie. Betalen met MisterCash was ook makkelijk en goed dat ze ook aan ons belgen denken qua verzend en betaalmethode. De ledverlichting werkt goed en we zijn erg tevreden. We willen nog meer kamers verlichten dus een volgende bestelling komt er binnenkort aan!

Pluspunten

Snel en correct afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

geen

Pluspunten

Ik ben heel te veden.

Pluspunten

Corecte levering

Prijs

Pluspunten

Hele snelle levering en super goed verpakt. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik kom zeker terug voor leuke gadgets.

Pluspunten

ziet er netjes uit de site

Pluspunten

Ik had een tweede led lamp besteld voor op mijn ventiel voor mijn fiets. Bij de eerste bestelling dacht ik er twee te krijgen maar dit was niet het geval. Ik bestelde dus een tweede lampje Via de bestelling had ik gevraagd of deze vrijdag nog geleverd kon worden ivm de Roparun die ik zou gaan rijden, Hierop kreeg ik direct antwoord dat het geregeld zou worden Ik heb zelfs een led lampje extra gekregen als reserve. Ik bekleed zelf een commerciële functie als vestigingsmanager in een bouwmaterialen handel en weet wat het is om met klanten om te gaan en ze het "thuis gevoel" te geven/extra stap voor de klant. Dit gevoel ervaar ik ook bij Wantohave. Er werd mij zelfs op de factuur veel succes gewenst met de Roparun. Tijdens de Roparun heb ik dit aan een aantal commerciële collega's verteld en die hadden ook hetzelfde WOW gevoel. Kortom, zaken bij Wantohave zijn goed geregeld en zeer klantvriendelijk. Wantohave, jullie snappen hoe je klanten enthousiast maakt

Bij de eerste bestelling was mij niet helemaal duidelijk of de prijs voor een set was of een enkele, misschien een verbeterpunt. Verder alles tip top in orde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Duidelijke informatie op de site over het product. Product is niet geschikt voor de reader, terwijl deze aan bevolen wordt.

Pluspunten

netjes geleverd

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

levering was heel snel

snelle levering alleen was het niet het juiste item

Pluspunten

de service is zeer goed

Pluspunten

Snelle gratis levering. Zeer sterke en robuuste halsband met verlichting om s' avonds met mijn kat naar buiten te kunnen. Erg tevreden!

Pluspunten

Leuke producten voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering

Pluspunten

Hele snelle levering! Goed en netjes verpakt.

Pluspunten

Uitstekende dienstverlening bij mankement: kreeg onmiddellijk een nieuw exemplaar toegestuurd toen ik een probleem ontdekte.

Inspectie van de te verzenden spullen om problemen te voorkomen?

Nijenrode 12

8226TH Lelystad

Over Wantohave

Ontdek een wereld vol betoverende gadgets bij Wantohave! Verken een scala aan opties voor elke gelegenheid. Van een betoverende collectie discolampen tot de betoverende aantrekkingskracht van een lichtgevend rokje. Voel je als royalty met een tiara die een vleugje magie toevoegt. Verhoog het plezier met de FlyNova - een zwaartekracht-tartende draaisensatie. Kom in de feeststemming met onze betoverende kerstverlichting voor binnen en buiten. Betreed de toekomst met lichtgevende clogs die elke stap verlichten. Met gratis verzending op meer dan 250 lichtgevende gadgets en cadeaus volumekortingen zijn wij jouw bestemming voor schittering. Ervaar innovatie op www.wantohave.nl.