Snel en goed

Ik had een paar keer telefonisch contact en geapt. De contactpersoon reageerde snel, vriendelijk en nam alle tijd en moeite. Er viel niets op aan te merken.

Prima opgelost

Over de levering geen klachten. Op een gestelde vraag over het gebruik werd door drukte laat gereageerd, maar het is prima opgelost.

Super !

Prettig telefonisch contact, zeer snelle levering.

Zonder problemen

Ik heb bepaalde dingen die ik nodig had in m'n noodpakket kunnen toevoegen. Vindt de site beetje raar op mobiel. Enige reden dat het geen 10 is. Voor de rest is alles snel en netjes verlopen.

Snelle levering!

Excellent

Top quality product, first-rate customer service and fast shipping.

Service en levering zijn prima en snel.

Bij (telefonische) vragen kreeg ik een duidelijk antwoord.

Snelle en goede service! Aanrader

Volgens verwachting

Snel ontvangen wat ik besteld heb.

Goed, snel, redelijk geprijsd.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede prijs.

Kwaliteit, klantvriendelijk en snelle levering.

Aquatabs besteld, drie stuks, kwamen goed verpakt aan! Houdbaar tot 2029 zoals de site aangaf, dus dat is zeker mooi. Nu hopen dat het niet gebruikt hoeft te worden; toch altijd handig om in huis te hebben

Snel geleverd in nette verpakking. Aqua tabs en vuurmaker

Het bestellen ging makkelijk. Het pakje was snel in huis

Aquatabs

Nette communicatie en snelle levering.

Vlotte verzending maar 1 doosje licht beschadigd

Pakketjes lopen risico van een dreun : mijn betaalde Aquatabs dus. Inhoud was compleet.

Aangenaam verrast!

Het contact met u was prettig en de dienstverlening top! De 2 bestellingen zijn samengevoegd tot één en keurig verpakt op tijd bezorgd. Dus wie weet tot een volgende keer. Succes verder! en bedankt... Els

De door mij bestelde aquatabs tabletten werden snel en efficiënt geleverd tegen een vriendelijke concurrerende prijs

Makkelijk telefonisch bereikbaar en snelle levering.

Binnen twee dagen in huis. Klopt met de informatie van het product op de site.

Direct bereikbaar,,productkennis,snelle levering

Had een vervangend lampje nodig voor mijn 6 cell maglite staaflamp. Wist niet of een ledlampje.ook in deze lantaarn zou passen. 1 telefoontje gaf duidelijkheid. Artikel werd direct verstuurd. Volgende dag.werd ledlampje al bezorgd. Dat wil je als klant toch graag.!

Geen probleem,

30 juli mijn bestelde Einstein 400 hoofdlamp binnen gekregen , na 24 uur opladen geen resultaat . Na een telefoontje en de mededeling nee dat is niet oké , heb ik nu , 3 aug. mijn nieuwe al binnen. Perfect , zo snel heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Ga zo door

Goed product

Hard2find verkoopt wat ik zoek. De prijzen zijn meest goed in vergelijking met andere aanbieders. Levertijden zijn prima.

Goed en goedkoop

Zie boven

Alles netjes geleverd

Alle producten netjes geleverd volgens afspraak met ruime houdbaarheidsdatums.

Albert Plesmanplein 7

3088 GS Rotterdam