Mobiel verloren in Duitsland. Zeer vlotte en vriendelijke hulp. Nieuwe simkaart snel ontvangen.
Hi Cees, Vervelend om te horen dat u uw telefoon bent verloren in Duitsland. Dat is geen fijne ervaring. Gelukkig hebben onze toppers van de klantenservice u goed geholpen. Met vriendelijke groet, Ruby
Ben altijd zeer tevreden geweest. Onbeperkt internet en bellen. Goedkoop en nooit problemen gehad het bereik.
Hoi Brian, Wat fijn om te horen dat u onze diensten zo positief ervaart en bedankt voor uw goeie review! Met vriendelijke groet, Anna
Een zekere aanradar. Mijn reden is dat ik elke dag op mijn mobiel bezig ben en streams kijk. En dit loopt soepel op een lage kwaliteit voor de gehele dag. Als mijn bundel op is voor de dag. En ik op mijn gratis extra 1 gb internet per dag zit. Red ik het met gemak tot middernacht. En dan is er weer een reset! En met multi tasken gaat het ook helemaal goed. Een game terwijl ik video kijk op een stream platform. Of ik nou bezig ben in word, whatsapp of chrome. En als ik een probleem ondervind. Kan ik bellen of contact verkrijgen met de klantenservice. Geen vaag A.I. gedoe. Geen gesprek die tegen gevallen is!
Hoi Burak, Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review. Wat super om te horen dat onze diensten u zo goed bevallen :) Met vriendelijke groet, Anna
Ik ben zeer tevreden. Goed bereik, goede prijs, goede kwaliteit
Hoi Ricardo, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons en bedankt voor uw positieve review 😊 Met vriendelijke groet, Anna
wilde een nieuw telefoon nummer dus ja ik op zoek maar was niet snel te vinden dat is mijn mening!
Beste Tamara, Wat jammer om te horen dat de optie voor een nieuw nummer niet helemaal goed zichtbaar is. Wij blijven onze Mijn Omgeving elke dag verbeteren zodat deze goed werkbaar blijft voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Anna
Medewerker gesproken abonnee gaat later in Kan pas later ingaan
Hoi Leo, Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en wat leuk dat u kiest voor Budget Mobiel! Met vriendelijke groet, Anna
Onbeperkt is onbeperkt. Alles wordt duidelijk aangegeven. Prima provider.
Hoi Kees, Wat fijn om te horen dat onze onbeperkte bundel u zo goed bevalt en bedankt voor uw leuke review😊 Met vriendelijke groet, Anna
Zodra je wilt inloggen op budget mobiel is de site al super traag!. Het duurt een eeuwigheid om gegevens te krijgen. Facturen downloaden duurt ook heel lang. De site is erg beperkt en onduidelijk, niet klantvriendelijk. Telefonisch niemand te spreken alleen via chat. Nergens een nummer te vinden. Overzicht van je abonnement aanpassingen is nergens te zien. Kortom service en website is zeer ondermaats.
Hi Peter, Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met onze website en/of app. Onze klantenservice kijkt graag mee naar hoe we dit kunnen oplossen voor u. Wij zijn op werkdagen van 09:00-17:00 telefonisch bereikbaar via 020 205 55 55 of via onze live chat. Met vriendelijke groet, Ruby
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor een bedrag van € 20 per maand mobiel internet die in 99,99% van de gevallen werkt, is uitstekend. Er is echter een minpunt: bij het vragen van nieuwe saldo (als je 4gb van de dag op is) kan Budget Mobiel nog heel wat leren. Verkeerde berichtjes worden gestuurd; wel of niet bijgeschreven? Wel of geen recht op extra gb? Kortom: BM moet op dit punt verbeteren!
Hi Mohammed, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met Budget Mobiel als provider. Mocht u het idee krijgen dat bepaalde berichtjes niet kloppen, kijken wij graag met u mee hiernaar. Onze klantenservice is op werkdagen van 09:00-17:00 bereikbaar via 020 205 55 55 of via de livechat. Groet, Ruby
Geweldig bedrijf! Heeft mij goed geholpen per chat! Thanks:) Jessie
Hi Jessie, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. Groet, Ruby
Alles is wel goed allen 3 x voor niets betaald te is vervelend , terwijl men wist dat ik het conract bij KPN op 10 maart kon opzeggen ,
Beste Co, Wat vervelend om te horen dat u dubbel heeft betaald. Dit is echter niet de bedoeling geweest, omdat in het geval van nummerbehoud het abonnement wordt opgezegd op de overstapdatum en daarmee uw eigen nummer wordt overgezet naar Budget Mobiel. Op deze manier hoeft er niet dubbel betaald te worden. Mocht u de simkaart al voor de overstapdatum hebben geactiveerd, dan betaalt u inderdaad wel dubbel. Daarom wordt er ook aangegeven om niet de simkaart te activeren, omdat dit automatisch gebeurt bij de overstap. Mocht u hier nog meer vragen over hebben, dan verwijs ik u graag naar onze klantenservice: 020-2055555. Met vriendelijke groet, Anna
Hoi Ashley, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en bedankt voor uw positieve review :) Met vriendelijke groet, Anna
Een telefoontje en alles werdt me duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn
Hoi Willy, Wat goed om te horen dat u na 1 telefoontje zo goed bent geholpen en bedankt voor uw leuke review! Met vriendelijke groet, Anna
Hoi Adboul, Bedankt voor uw positieve reactie! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze diensten! :) Met vriendelijke groet, Nikki
Met de mobile en budget ervaring heb ik geen problemen
Hoi Herman, Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring bij ons hebt gehad en bedankt voor je bericht! :) Met vriendelijke groet, Nikki
Prima provider, die gewoon werkt. Wel jammer dat 15 euro moest storten om naar buitenland te bellen, terwijl ze gewoon een machtiging voor afschrijvingen hebben.
Hoi Robert, Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met ons als provider! :) Mocht u nog vragen voor ons hebben dan helpen onze collega's van de klantenservice u graag verder. U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 09:00-17:00 via 020 205 55 55 of via onze live chat. Met vriendelijke groet, Nikki
Geen problemen ondervonden. .
Hoi Sylvia, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad en bedankt voor de mooie review! :) Met vriendelijke groet, Nikki
Ik ben goed geholpen en kon daarnaar de zaken regelen.
Hi Jos, Wij zijn erg blij om te horen dat onze toppers van de klantenservice u zo goed hebben geholpen! Groet, Ruby
Helemaal tevreden over de behulpzaamheid, alleen jammer dat we 20 min. In de wachtkamer zaten voordat we contact hadden. Uiterst vriendelijke dame bij de klanten service!
Hi Paula, Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Groet, Ruby
Nooit klachten ervaren.
Hi Roger, Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met Budget Mobiel als provider! Groet, Ruby
Hele goede chat gehad , werd snel gereageerd en gedaan, wat afgesproken was. Was na een halfuur weer bereikbaar.
Hi Raymond, Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Groet, Ruby
Snel, vriendelijk en vakkundig
Hi Louis, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat onze toppers van de klantenservice u zo goed hebben geholpen. Groet, Ruby
Vorige week donderdag een unlimited data abonnement gekocht via de website. 5 dagen later nog niets binnen, geen bevestigingsmail niks. Wel gwn tijdens het bestellen betaald en het geld was van mijn rekening. Netjes contact opgenomen met de klantenservice, deze gaf aan dat er niet betaald was en vroeg of ik een bewijs kon sturen per chat op hun website. Dit gedaan maar zij gaf aan dat er niet op tijd betaald was?! Naar mijn mening kan je de bestelling niet afronden zonder te betalen… dus betaal je direct na je bestelling. Ook na de screenshot van de afschrijving konden ze niks doen en ook geen verklaring geven. Hopelijk krijg ik het geld wel gwn terug en erg jammer dat ik niet direct op de hoogte ben gebracht dat de bestelling niet goed was gegaan want ik zit nu een week zonder telefoonnummer want mn huidige is helaas beschadigd.
Beste Joëlla, Vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met de betaling tijdens de aanmelding van uw nieuwe abonnement. Wij kijken graag met u mee naar een oplossing, zodat u de betaling netjes terug krijgt, indien er al betaald is. U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 09:00-17:00 via 020 205 55 55 of via onze live chat. Met vriendelijke groet, Ruby
Goede verbinding voor een vaste lage prijs Heb daarom mijn contract weer verlengt voor twee jaar
Hi Steven, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met Budget Mobiel als uw provider en bedankt voor uw positieve review 😊 Met vriendelijke groet, Anouck
Gebruik de sim niet maar, goede service
Hi Paul, Wat fijn om te horen dat u onze service zo goed heeft ervaren en bedankt voor uw positieve review 😊 Met vriendelijke groet, Anouck
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.