Super goede sirvice

Ik had een Probleempje Dus toen had ik contact opgenomen met Klanten sirvice vía de chat. Ik ben heel goed geholpen binnen 5a 9 minuten was alles opgelost. Zeer tevreden. Bedankt Mobiel buget.

Super geholpen

Goed geholpen bij het activeren van een simkaart

Service

Ik ben goed geholpen door de medewerkster van budget mobiel. Een snelle en goede service

Ik ben door Iris prima geholpen.

Door wat strubbelingen met het nummerbehoud ben ik dankzij de hulp van Iris over een maand klant bij Budget Mobiel. Prettig en duidelijk geholpen.

Amazing

Amazing

Nog steeds

Ik ben goed te vree Behalve dan dat je geen mens meer te spreken krijg Het is zo onpersoonlijk Zeker als je wat ouder ben

Prima geholpen.

Mijn opzegging is prima afgehandeld. Wel een minpuntje: het abonnement liep tot 15-04-2023. Eerder opzeggen kan niet, dus pas op 17-04-2023 op kunnen zeggen. Vervolgens loopt het abonnement nog tot 15-05-2023, dus een maand extra die ik niet wil, maar toch moet accepteren. Dit vind ik niet kloppen. Je moet altijd kunnen opzeggen zodat het abonnement dan ook op de laatste dag stopt en je er niet nog een maand onnodig aan vastzit.

Snel vriendelijk en met resultaat

Excellent

Problem was quickly solve and in professional way

Goed en duidelijk gesprek

Die mevrouw wist waarover ze sprak. Hoefde niet lang te wachten op een antwoord.

Duidelijk

Ramiya is vlot en duidelijk. :)

geweldig

Duidelijk en vlot geholpen.

super: snel en in 1x opgelost!

Die (sorry, maar vreselijke tijdrovende buddy) verbond me zonder te protesteren direct door naar een echte collega, dat was ene Ramayah en die verdient bonbons!

super klanten service met goede hulp!

Een begripvolle hulpzate klantenservice die je snel en goed helpt.

Goede ervaring.

-Wachttijd was kort. -Behulpzame medewerker.

Behulpzaam en meedenkend.

Direct was er een oplossing gezorgd voor het feit dat ik een vervangende SIM-kaart niet kan aanvragen. Binnen een minuut was ik geholpen.

Uitstekend.

Als er geen storing was waardoor ik om 09:00 niet meteen m'n zaken kon regelen. Dan had ik een 9,5 gegeven. Ben geholpen door Kelly, ze was duidelijk en het probleem was binnen 2 min opgelost.

bedankt Jip.

Ramiyah heeft mij heel fijn en geduldig geholpen.

Het was geen simpel probleem te weten dat mijn internet niet werkte buiten de deur met 4G terwijl ik een onbeperkt contract heb. Mijn review score gaat dan ook over Ramiyah Ik ga ervan uit dat dit probleem nu opgelost is. Wat betreft Budget sim only communicatie vind ik wel het volgende: een iets complexer probleem werkt een buddy niet. Telefonisch contact is toch wel makkelijker. Geen punt waar je naar toe kunt is niet echt prettig. In ieder geval fijn dat dit probleem is opgelost!

Heel fijn en professioneel

Heel goed geholpen! Kort en krachtig en snel geregeld. Top!

Supersnel

Eerlijk, snel, klantvriendelijk en deskundig. Ga zo door.

Nummerbehoud aangevraagd en dat ging super. Ik kreeg duidelijke instructies en de aanvraag was binnen vijf minuten geregeld. Ik kreeg nog tijdens het gesprek een bevestiging via sms.

Goed geholpen

Fijne chat en goed geholpen!

Fast solution of issues through the chat

No major issues, and the one present quickly resolved through the chat. Thanks Natalie for the help!

Easy, fast

It was easy and fast to solve my problem.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.