Super geholpen

Duidelijke communicatie, en korte wachttijd

Duidelijk, snel en geduldig

Ze deed haar best toch een oplossing te vinden en dat is gelukt!

Top geholpen

Echt goed geholpen ze nam ook alle tijd alles uitteleggen en me door het proces te begeleiden ik had twijfels over te stappen.. maar door haar hulp ben ik gebleven houden deze collega

Goed geholpen

Ik ben door Nathalie snel geholpen en met duidelijke antwoorden!

Geduldig en behulpzaam

Het personeel hielp me stap voor stap geduldig om mijn telefoon te ontgrendelen.

Een etentje met kelly lijk fijn

Korte wachttijden en duidelijke informatie

Af en toe is er vertragingen voor antwoord, maar vandaag werd ik goed en snel geholpen,

Goed help en aardige medewerkers, bedankt voor budget mobiel!

Super kan niet beter

Prima geholpen

Ik ben snel en correct geholpen met mijn probleem

Supper goed geholpen

Zonder hem had ik het echt niet meer geweten dus hij krijgt van mij een dikke 10 Voor zijn goeie hulp

prima geholpen!

helemaal top

Goed gehulpen door bilal

Hij was goed en hulpzaam

Prima contact en alle tijd voor mij.

Aantal keren contact gehad en al had het omzetten van abonnement wat voeten in de aarde, er was er toch steeds een vriendelijke medewerker.

goede afhanding gehad en duidelijk.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen door jullie ben blij met de oplossing

wonderful and pleasant

fast response and knowledgeable executive

Correct

Geen poespas of onnodige vragen. Alleen nummerbehoud was veel te omslachtig. Vandaar annuleren budget mobiel.

top

Erg vriendelijke medewerker. Fijn gesprek.

Mijn ervaring was met david

Ik ben nog nooit zo netjes en snel en vooral duidelijk door mijn probleem heen geholpen. Jullie mogen echt blij zijn met zo'n medewerkerker.. Moeten jlie echt zuinig op zijn. Heb al eens vaker contact gehad met de klantenservice maar David was echt oprecht en hielp me overal mee. Ga zo door David. Ze moeten je maar n hogere functie geven zodat jij kan laten zien hoe het wel moet. Hartstikke bedankt

Hele aardige personeel heel vriendelijk

Geduld, kennis van zaken

eindelijk gelukt om het mobiele nummer behoud te activeren

alles is nu goed gegaan om mijn nummerbehoud te activeren met Kelly via de chat is dit goed gelukt

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.