Overstap met nummerbehoud

Ging probleemlooa

Jest super

Jest super

3 weken verder en nog steeds geen vervangende simkaart.

3 weken verder en nog steeds geen vervangende simkaart. Hoe slecht is het als je bijna elke dag aan de lijn moet zitten en hoort dat morgen je simkaart geleverd moet worden en je daar al 3 weken op moet wachten. Elke keer hetzelfde excuus. Ging iets fout maar hij gaat vandaag op de post, ik zal het volgen en bellen als het anders is. (Ze hebben nog nooit terug gebeld) Het enige wat de klantenservice kan doen is op een computer weer een aanvraag doen, die blijkbaar elke keer fout gaat. Andere opties die ik geef, kaart ophalen, zorgen dat je contact hebt met degene die het verstuurd, mijn andere abonnement bij hen omzetten, zorgen dat het verstuurd wordt met track&trace is allemaal geen optie. En echt uitzoeken wat fout gaat, en goed handelen en zorgen dat het goed komt dus ook niet. Vragen of je iemand hogerop kan spreken, kan zelfs na 3 weken leugens en onkunde niet.

Overstappen

Ik ben blij dat ik keuze heb genomen om van Simyo naar Budget Mobiel te gaan. Helaas was tijdens nummerbehoud storing geweest maar die was snel opgelost binnen 3 uurtjes was ik weer bereikbaar. Ik werd netjes geholpen door klantenservices zoals voor nummerbehoud en aanpassing van mijn abonnement.

Ik krijg binnenkort op advies van mijn broer 15 euro vriendenvoordeel; en hij ook. Daar kijken we me

Ik zit al heel lang bij Simpel, maar heb altijd problemen met Wifl, en moest soms gedwongen Mobiele gegevens (4G) aan doen. Ik moest daardoor 3 weken geleden 240 euro betalen, en 2 weken geleden ook nog eens 280 euro betalen. Ik hoop dat het bij Budget Mobiel probleemloos zal verlopen. Ik krijg binnenkort op advies van mijn broer ook 15 euro vriendenvoordeel omdat ik ben overgestapt; en hij ook. Daar kijken we ook met een blij gevoel naar uit!

Gebruikersvriendelijk

Eenvoudig en goede prijs

Als er wat is kun je bellen. Er wordt serieus naar een oplossing gekeken.

Nu al wat langer met meerdere abbonnementen bij budget. Ze maken waar wat ze zeggen. Personeel is prima en altijd bereik want via kpn. Er zijn partijen die duurder zijn, instabielere netwerken hebben en de service niet voor mekaar hebben. Dit is bij budget tot dusver niet aan de hand.

Heldere uitleg bij vragen, geduldig en vriendelijk.

Goede uitleg bij vragen en geduldig bij vragen.

Werkt uitstekend

Buiten gewoon goed ,,tot nu toe

Keurig geholpen.

Aardige medewerker. Laat je uitpraten en geeft uitleg.

Goed geregeld

Goed geregeld

Werkt perfect en goedkoop.

Al jaren tevreden gebruiker. Werkt ook in buitenland perfect.

Matig

Er zijn een aantal belangrijke zaken die niet vermeld worden, o.a. dat je na 6 maanden je internetadres bij KPN verliest of dat kan continueren tegen forse kosten. Ook wordt niet vermeld dat de ingangsdatum van je abonnement, waar je geen invloed op hebt, want die wordt door KPN bepaald, ook de ingangsdatum van je bundel is, in tegenstelling tot de KPN, wan daar loopt die van de 1e tot de 30/31ste. Verder is de klantenservice slecht bereikbaar en kan "het systeem" geen zaken aanpassen, want jij bent er voor "het systeem" en "het systeem" is er niet voor jou. Ze zijn wel vriendelijk en behulpzaam.

Ik ervaar het als goed.

Efficiënt en vlot

Slecht

Ik wacht al 10 dagen op nummer behoud

Goed aflevering

Jullie leveren het internet op tijd af. Het is heel goed...

Ben met mijn man in het buitenland, maar ik kan hem niet bellen. m bel

Ik kan in 90% van de gevallen niemand bereiken, er komt een vreemde aan de lijn of de verbinding gaat helemaal niet. Ook krijgt de ontvanger een vreemd telefoonnummer te zien. Geen fijn idee dat ik in geval van nood geen familie kan bereiken. Mijn man heeft hetzelfde probleem. Eerder geen problemen met budget gehad. Maar door het probleem nu raad ik het anderen niet aan.

Ik word regelmatig met een wildvreemde verbonden

Als je je abonnement ook in het buitenland wil gebruiken zou ik een andere provider nemen. Sinds een aantal weken gaat het helemaal mis met mijn Budget abonnement in het buitenland. Ik word dan in de helft (!) van de gevallen met een wildvreemde verbonden, en degene die ik bel krijgt een andere wildvreemde aan de lijn en ziet vervolgens een gemiste oproep van mij. Mijn dochter heeft precies hetzelfde probleem bij Budget. Ik heb Budget gebeld en blijkbaar weten ze ervan, maar meer dan sorry zeggen gebeurt er niet. Ik krijg geen duidelijk antwoord over wat er aan de hand is, en hoe en wanneer het wordt opgelost. Neem geen Budget Mobiel abonnement als je regelmatig in het buitenland bent!

Goede kwaliteit en goedkoop

Altijd goede ontvangst

Jammer dat er in het buitenland beperkingen zijn zelfs met een onbeperkt abonnement

Zeer slecht!!!

Heb een onbeperkt abbonoment, zodra me 4 gig op is, moet ik bundel sms’en naar 7171. Maar het wordt pas de volgende dag verwerkt (12 uren). Toen ik iemand te spreken kreeg was het verhaal dat het aan mij ligt en dat ik teveel sms’jes stuurde. En het ook kan zijn dat het een half uur duurt voordat het verwerkt wordt. In verband met de drukte. Onbeperkt is niet onbeperkt, is schijn!!! Geld van me rekening halen gaat wel GESMEERD!!!! Slechte verbinding op heel veel plekken.

Dik tevreden

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.