Uitstekend, kreeg antwoord op al mijn gestelde vragen.

Ik had heel wat vragen, en Bilal wist ze allemaal te beantwoorden. Ik ervaarde het als zeer fijn gezien hij echt zijn best deed en mee dacht met mij in oplossingen. Hij keek oplossingsgericht met mij mee. Zo iets waardeer je altijd als klant.

Fantastisch geholpen door Natalie vd klantenservice

Het werd me goed uitgelegd waardoor er extra kosten in rekening werd gebracht en Natalie heeft me hierbij heel goed geholpen.

Cok yardimci oldu Natalie hanim

Mobil Telefon internet

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Goed geholpen

Erg goed geholpen alleen is het soms fijn om terug te krijgen als je aan de slag gaat met het vorige berichtje. Zo had ik documenten door gestuurd en was het daarna even wachten tot het was uitgezocht. Een simpel berichtje met, yes ontvangen ik ga even kijken. Zou fijn zijn zodat je weet dat het document goed is verzonden

Hele duidelijk informatie en instructies geven zeker aan te bevelen

Geweldige medewerker!!

Natalie heeft mij snel en zeer goed geholpen. Ik ben erg tevreden!! Ga zo door. Met vriendelijke groet Adam Beinschroth

zeer goed!

Zeer goed gedaan

Goed en snel geholpen

Ben prima geholpen

Good

Good

Ze heeft mij netjes geholpen en snel. Ik ben heel tevreden met haar hulp. TOP!

Ik ben goed geholpen

Gabriella een top vrouw die erg klantvriendelijk is en duidelijk

kon niet porteren voor nummerbehoud en superster Gabriella heeft alles voor mij geregeld toppie gedaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik had een paar dingen die ik niet helemaal begreep en het voor de zekerheid had gevraagd aan de klanten service belana ik ben enorm goed geholpen!

Vriendelijke medewerkers. Behulpzaam

Goed geholpen.vriedelijk.behulpzaam

is goed

het gesprek loop lekker vlot

top meid

Goed en duidelijk geholpen!!!!!

Ik was een week bezig met overzetten van nummerbehoud.

Ik had in eerste instantie een slechte ervaring met budgetmobiel. Maar uiteindelijk heeft Jip mij de goede kant op gekregen en is alles goed gekomen. Dank daar voor

Ben erg blij met uw hulp.

Anna is going to fix my discount issue and I have faithshe will do so. She was easy and pleasant to speak with.

Good experience

Good experience and really helpful

Top ervaring

Heel erg goed geholpen!!

Super goeie,snelle service

Toppertje

Maissae was heel behulpzaam en heel vriendelijk een toppertje Was iedereen maar zo net als maissae ❤️

Goed geholpen

De medewerkster was snel en deskundig. Ik heb mijn mobiele contract met een jaar verlengd.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.