tot nu toe goed

ik heb pas een abonnement bij budget mobiel.

Ontvangst niet zo goed

Ontvangst is bijna niet te krijgen bij ons op de camping, heel slecht ontvangst meer niet dan wel. Zou graag zien dat er ontvanger dichterbij komt "camping Polsmaten in Nunspeet"

Goede service en goedkoop.

Ik was overgestapt naar een andere provider, maar merkte eigenlijk al direct dat ik daar veel minder goed zat. Slecht bereik en ik kon niet bellen en internetten tegelijkertijd. Ben meteen weer teruggegaan hierheen. Als iets goed is, waarom zou je het veranderen denk ik inmiddels.

nooit problemen met de ontvangst

reclame vond ik vervelend tussen de nieuws berichtjes door

Weet ik nog niet heb hem pas één week.

Weet ik nog niet heb hem nog pas één week.

top

gewoon goed

nooit geen probleem

Heb mijn vrouw en dochter aangemeld verwacht hier wel wat voor?

Ervaar totaal geen problemen.

Ervaar geen probleem met bellen of internet of sms. Ben tevreden.

Overal bereik

Eindelijk heb ik overal bereik een hele fijne provider

goede service

Goed bereik

Goede kwaliteit en snelle internet

Altijd goed

Eigenlijk nooit geen probleem

Slecht

Internet verbinding is zo slecht ondanks dat het 5G is hiervoor had ik een 4G netwerk bij andere provider maar het was veel beter dan nu

Vreselijk

Vreselijk 2 weken kunnen ze mij abonnement niet overzetten

Altijd klachtenvrij gebruikt gemaakt van Budget Mobiel

Bijna altijd klachtenvrij bereik gehad. Bereik op vakantieparken was wel een probleem.

perfect

jullie service was zo perfect dat ik ben overgestapt naar een slechtere bel bundel by 50+ het was een offer dat ik kon weigeren maar ik kon het niet lqten. ik ben heeeeeeeeel erg onder de indruk van uw klanten service perfecgt

onbeperkt, dus ik hoef nergens over na te denken

Prettig dat ik niet over limieten hoef na te denken. Het internet zou iets beter en sneller ontvangst kunnen hebben

The card is invalid and does not work.

For a week, I have been talking to support, and they say the problem has been fixed, but they are lying.

Chat systeem afschaffen

Graag iemand aan de lijn voortaan

Te makkelijke medewerker zegt gewoon ik kan je niet helpen, doei!

Klantenservice medewerker was totaal niet aan het meedenken in een oplossing voor het probleem over de vriendenvoordeel en nadat ze aangaf dat ze mij niet kon helpen, wenste ze mij een fijne dag en verbrak zij gewoon de verbinding. Ik had meerdere keren aangegeven dat ik nog een vraag had, maar toch bleef ze aangeven 'ik kan je niet helpen'. Waarop ik aangaf 'dan help je me om in contact te komen met iemand die mij wel kan helpen?'. Ik vind het asociaal dat ik zo ben weggestuurd, terwijl ik aangaf nog niet klaar te zijn in het gesprek. En omdat er verder geen contactmogelijkheden zijn (budget doet alleen aan chatten) is het dus helemaal frappant dat er zo met de klant wordt omgegaan.

Waardeloze klantenservice

Ik kan al bijna 3 maanden geen gebruikmaken van de App en MijnBudget. Heb hier al meerdere malen telefonisch en per email contact over gehad en een klacht over ingediend, maar ben nog steeds niet geholpen. Ik krijg alleen maar te horen dat het bij de IT-afdeling in behandeling is. Het is onmogelijk om verantwoordelijke en/of deskundige medewerk(st)ers aan de telefoon te krijgen, chatten werkt helemaal niet en email wordt niet op gereageerd. Kortom, waardeloos!

Hoi

Hoi

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.