Efficiënt en vlot

Slecht

Ik wacht al 10 dagen op nummer behoud

Goed aflevering

Jullie leveren het internet op tijd af. Het is heel goed...

Ben met mijn man in het buitenland, maar ik kan hem niet bellen. m bel

Ik kan in 90% van de gevallen niemand bereiken, er komt een vreemde aan de lijn of de verbinding gaat helemaal niet. Ook krijgt de ontvanger een vreemd telefoonnummer te zien. Geen fijn idee dat ik in geval van nood geen familie kan bereiken. Mijn man heeft hetzelfde probleem. Eerder geen problemen met budget gehad. Maar door het probleem nu raad ik het anderen niet aan.

Ik word regelmatig met een wildvreemde verbonden

Als je je abonnement ook in het buitenland wil gebruiken zou ik een andere provider nemen. Sinds een aantal weken gaat het helemaal mis met mijn Budget abonnement in het buitenland. Ik word dan in de helft (!) van de gevallen met een wildvreemde verbonden, en degene die ik bel krijgt een andere wildvreemde aan de lijn en ziet vervolgens een gemiste oproep van mij. Mijn dochter heeft precies hetzelfde probleem bij Budget. Ik heb Budget gebeld en blijkbaar weten ze ervan, maar meer dan sorry zeggen gebeurt er niet. Ik krijg geen duidelijk antwoord over wat er aan de hand is, en hoe en wanneer het wordt opgelost. Neem geen Budget Mobiel abonnement als je regelmatig in het buitenland bent!

Goede kwaliteit en goedkoop

Altijd goede ontvangst

Jammer dat er in het buitenland beperkingen zijn zelfs met een onbeperkt abonnement

Zeer slecht!!!

Heb een onbeperkt abbonoment, zodra me 4 gig op is, moet ik bundel sms’en naar 7171. Maar het wordt pas de volgende dag verwerkt (12 uren). Toen ik iemand te spreken kreeg was het verhaal dat het aan mij ligt en dat ik teveel sms’jes stuurde. En het ook kan zijn dat het een half uur duurt voordat het verwerkt wordt. In verband met de drukte. Onbeperkt is niet onbeperkt, is schijn!!! Geld van me rekening halen gaat wel GESMEERD!!!! Slechte verbinding op heel veel plekken.

Dik tevreden

tot nu toe goed

ik heb pas een abonnement bij budget mobiel.

Ontvangst niet zo goed

Ontvangst is bijna niet te krijgen bij ons op de camping, heel slecht ontvangst meer niet dan wel. Zou graag zien dat er ontvanger dichterbij komt "camping Polsmaten in Nunspeet"

Goede service en goedkoop.

Ik was overgestapt naar een andere provider, maar merkte eigenlijk al direct dat ik daar veel minder goed zat. Slecht bereik en ik kon niet bellen en internetten tegelijkertijd. Ben meteen weer teruggegaan hierheen. Als iets goed is, waarom zou je het veranderen denk ik inmiddels.

nooit problemen met de ontvangst

reclame vond ik vervelend tussen de nieuws berichtjes door

Weet ik nog niet heb hem pas één week.

Weet ik nog niet heb hem nog pas één week.

top

gewoon goed

nooit geen probleem

Heb mijn vrouw en dochter aangemeld verwacht hier wel wat voor?

Ervaar totaal geen problemen.

Ervaar geen probleem met bellen of internet of sms. Ben tevreden.

Overal bereik

Eindelijk heb ik overal bereik een hele fijne provider

goede service

Goed bereik

Goede kwaliteit en snelle internet

Altijd goed

Eigenlijk nooit geen probleem

Slecht

Internet verbinding is zo slecht ondanks dat het 5G is hiervoor had ik een 4G netwerk bij andere provider maar het was veel beter dan nu

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.