Is echt incompetente medewerkers

gedurende 5 dagen moest mijn nummer worden overgezet naar uw abonnement, waarbij het nummer behouden bleef. Ik weet niet waarom het nummer zelfs nu niet actief is en in het systeem staat dat het het abonnementsnummer is en dat het actief is. Maar al de 5e dag werkt het niet en kan ik niet bellen en ook niet internetten. Het probleem is zelfs na tientallen urenlange discussies in de chat niet opgelost. Ik krijg al 5 dagen te horen dat het wordt opgelost. Maar zo is het niet opgelost, al mijn consumentenrechten zijn geschonden. voor dergelijke diensten zou ik geen enkele ster geven!!!!

tot nog toe gaat het goed ben nog niet lang gebruiker kan niet een goed oordeel geven.

Goede ervaring!

Geen problemen. Ben tevreden.

Ben zeer te vreden alleen soms weinig bereik maar dat hangt ook een beetje van de plek af

Ik ben super blij met budget Mobiel

Gewoon goed

Nooit geen problemen wat betreft verbindingen e.d. Goed contract.

slechte service

Nieuwe Abenement bij jun besteld. Kon mijn oude nummer niet mee nemen. Dus oude abo zoude hun opzeggen. Na 3 keer contact opnemen is het abenement nog steeds niet opgezegt en willen de mij voor twee abenementen laten betalen terwijl ik mijn nieuwe sim nog niet eens heb aan geraakt. Bovendien staat er dagelijks dat mijn abenement afloopt op die betreffende dag. Maar als je dan belt komen ze steeds met een nieuwe dag aanzetten. Slechte service. Ben er veel tijd aan kwijt en betaal nu dubbel. En als je dan 20 gb hebt verbruikt en een film kijken kan je iedere 10 min. Bundel smssen voor nieuwe data. Leuk film kijken is dat.

Oplichterij

Ik heb eerder een abonnement gehad van 2 jaar lang die mijn mijn vader betaalde nu 3 dagen later neem ik mijn eigen abonnement precies dezelfde eerst kreeg ik een bericht dat ik na 40gb mijn vertraagd maar wel veder kan blijven internetten nu krijg ik een bericht na 4gb kan ik helemaal niks meer kijk die verschil en er zitten maar 3 dagen tussen en niemand heeft mij dat vermeld dat het nu anders zit dan had ik geen abonnement hier genomen nu zit ik er 2 jaar aan vast. En geen ene medewerker weet iets heel teleurstellend dit.

bedriegerij

je bestelt een symonly contract met onbeperkt data staat ook duidelijk op de pagina en dan krijg je een daglimiet van 4gig , waar slaat dit op!!! en op de site word dit ook niet vermeld

Altijd goed zonder problemen.

Ben ik tevreden met budget mobiel, budget all in en budget energie. Altijd goed geregeld snel probleemen opgelost, vriendelijke personeel.

slechts 4 gb per dag bij onbeperkt... dat merk je pas na afsluiten contract

Je denkt: Fijn! Onbeperkt data. Dat is dus niet waar. Dan denk je: ik bel ze even. Vergeet het maar totaal onbereikbaar per foon. Chatbot werkt kut. Ik ben in een verzwelgend drijfzand geraakt bij Buget. NIET DOEN !!!!!!

Super fijne bundel

Geen toevoeging

Onbeperkt

Nvt

Stabiel internet maar...

Kpn stabiel internet Maar te traag voor deze tijd plus weer een prijs verhoging van 2euro, voor 2 euro meer heb je 500mbit bij een andere provider. Helaas overgestapt naar een ander unlimited internet provider die veel sneller is. Ik beveel het wel aan, aangezien het gewoon stabiel is en geen zorgen dat je over je limiet gaat.

Verlengen van maandelijks abo kan niet

Bij het verzoek om te verlengen van een maandelijks abonnement kreeg ik te horen dat dat niet kan. Opnieuw een nieuwe simkaart aanschaffen en opstartkosten a 15 euro. Zo maak je het verre van aantrekkelijk om klanten te behouden. Daarnaast ook slechte ontvangst. Gaat via het KPN netwerk wordt gezegd maar met KPN netwerk was ontvangst stukken beter. Geen budget meer hier.

Moeilijk.

Onbeperkt internet doen ze moeilijk mee. Na 4GB internet verbruik op een dag moet je om de 1gig sms'en om te opwaarderen... na 21gb per dag word je internet snelheid verlaagd en kan je deze weer verhogen door internet bij te kopen... waarom heb ik dan onbeperkt pakket genomen??? Geen optie/instellingen voor internet in het buitenland. Of niet dat ik kan vinden maar hier zullen zeker hoge kosten aan verbonden zijn dus lekker verstoppen die boel..

goedkoop is duurkoop

Niet positief, de klantenservice is heel erg matig en de ontvangst is heel slecht. Het is moeilijk oplossingen te vinden met de provider.. zodra ik kan stap ik over naar een andere

Prima bereik en service.

mijn ervaring is prima maar ik zou liever wat minder GB hebben en een goedkoper abonnement.

Slecht ontvangst

Zeer traag internet dan bij mijn oude provider. Ik had beter de "kleine lettertjes" moeten lezen. Het enige wat ik dacht en verwacht had was is dat het KPN netwerk altijd en overal hetzelfde is. Maar dat is dus blijk niet zo. Ik ben erg blij dat ik maar een jaarcontract heb afgesloten. Daarna weer rap overstappen!

Snelheid veel lager dan verwacht

Heb een budget mobiel abonnement genomen en ik ben verrast door de lage snelheid van slechts 4 Mb/s. Dit is veel lager dan mijn oude abonnement waarbij ik makkelijk 40Mb/s haalde. Deze lage snelheid was niet duidelijk vermeld bij het afsluiten. Heb nu spijt dat ik een jaarcontract heb afgesloten

Onprofessioneel

Ik kan mijn simkaart niet activeren. Als ik contact met budgetmobiel opneem via klantenservice zijn zij niet bereikbaar. Dagenlang vele malen gebeld, er wordt niet opgenomen. Contactformulier ingevuld, geen reactie. Klachtformulier ingevuld, geen reactie. Wat is dit voor spookbedrijf? Wel geld afschrijven maar geen service leveren bij een probleempje. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf .

Service is as good as expected

Prima onbeperkt abonnement

Goed contact met klantenservice

Prima klantenservice!!

Ik heb contact gezocht om een abonnement aan te passen en het was zo geregeld!! Erg fijn dat het zo kon en ook zo vlot

Fantastich

Nog nooit geen problemen mee gehad

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.