Geweldige service.

Zeer tevreden.

snelle levering; prima product; veel te grote verpakking

Ik had 2 handvatten besteld. Deze werden snel geleverd, maar in een veel te grote kartonnen doos (ik denk ruim 3 liter). Dat is helaas een verspilling van karton. Graag overstappen naar veel kleinere verpakking. Een verstevigde envelop zou al voldoen.

goede snelle service

Onderdeel rollator snel en vakkundig geleverd

accessoires belachelijk duur

Mijn vader heeft eerder een dure rollator gekocht en daar wilde alsnog een stokhouder op. Accessoires zijn idioot duur, kostprijs is mss 2 euro, wordt verkocht voor ruim 30 en dan de verzendkosten er nog overheen.

Goede informatie voorziening

Fijne test informatie om de keuze voor een rollator makkelijker te maken. Ik zou deze tekst ook makkelijker vindbaar maken, bijvoorbeeld via het topmenu.

Snel, goed verpakt en hele fijne rollator

Betrouwbare vestiging

Snelle levering. Prima kwaliteit en prijsgunstig. Top zaak.

Alles prima

Alles keurig geregeld zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd

Goede website, goed en gedetailleerde omschrijvingeb

Correct geleverd en verpakt

Gewoon goed zoals het moet

Negatief

Uit de productbeschrijving en foto's blijkt niet dat de bevestiging alleen op ronde buizen mogelijk is, vandaar alles retour. Zending was incompleet: geen montage instructie bijgevoegd en er miste een complete beugel en nog 5 daarbij genoemde bevestigings onderdelen. Oa maar 1 van de 2 moeren en diverse bouten en plaatjes met schroefdraad. Zodat bevestiging door mij ook niet mogelijk zou zijn geweest.

Goede snelle levering

Was goed

Was goed kan goed gebruiken

Super service!

In eerste instantie was mijn bestelling niet aangekomen ('foutje Post NL, geleverd bij de buren, maar drie weken later nog onvindbaar'). Daarna binnen 1 dag opnieuw geleverd! Klasse!

Makkelijk website, zeer spoedig levering.

Netjes

Alles net jes geregeld en verstuurd

Een zeer vlotte bezorging.

Goed! .

zeer goede service

zie hier boven

Snelle service, alle onderdelen voor rollator beschikbaar.

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd!

Op tijd geleverd en netjes verpakt.

Hier kan je gerust iets bestellen.

Zeker voor de prijs een 'goeie koop!'

Inderdaad klein pakketje indien alles ingeklapt of verwijderd. Wel enig technisch inzicht vereist bij 1e opbouw. Om alle opvouwmogelijkheden te benutten toch wel wat kracht vereist van de handen; maar mogelijkheden subliem.

Snel en netjes geleverd

Via Bol besteld op donderdagavond leverdatum stond op dinsdag maar vrij snel werd dit zaterdag al . Alles was netjes verpakt instructies duidelijk. Prima dus!

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag