De levering was compleet en snel

De snelle en complete levering heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder van 90 jaar weer snel mobiel is.

Heel Goed !

Snelle levering top model past perfect blij mee

een goede levering en op tijd !!

de produkt omschrijving en de zo nodig aanvullende onderdelen voor de totale klus uit te voeren.

een goede levering en op tijd !!

Prijs en levertijd niet op orde

Vrijdag besteld. Zaterdag, maandag, dinsdag niet geleverd. Pas woensdag bij de brievenbus post geleverd.

Prijs en levertijd niet op orde

Goed geholpen. Het duurde alleen wat lang voordat ik het bestelde in huis had, maar dat kan kan ook aan post.nl liggen.

Goede sitel

Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen

Prima winkel om iets online te bestellen

Het bestelde artikel was precies wat we verwachtten. Verzending prima. Dank je wel en tot een volgende keer !

Goed gesorteerd snel geleverd

Ruime keuze aan onderdelen. Duidelijke webwinkel en snel geleverd

Het bestellen van de defecte onderdelen verliep eenvoudig, dankzij de duidelijke web site.

snelle levering, goede communicatie.

Op de website kon ik goed vinden welk onderdeel ik nodig had. Daarna werd over de levering goed gecommuniceerd. En de levering zelf was ook snel.

alles ok

vlotte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed.

Ik ben 85 jaar en kocht bij u een paraplu aan mijn rollator. U noemde het eenvoudig te bevestigen. Ik miste een beschrijving om hem stapvoets te bevestigen. Gelukkig hebben mijn buren (jonge mensen) het klusje voor mij geklaard. Dus een gebruiksaanwijzing zou voor mij handiger geweest zijn. Red mij graag zelf. Vr. gr. Gerrie Holwerda

Prima site , snelle bezorging

Komt toezegging niet na

Op zaterdagmorgen staat op de website: vandaag voor 15.00 besteld, morgen bezorgd. Dat was voor mij de reden om hier te bestellen. Vervolgens word pakketje pas 4 dagen later bezorgd.

goed product

correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niks mis mee

Goede website met ook voor niet-rollatordeskundigen duidelijke info over de aangeboden produkten. Makkelijke bestelprocedure. Gedane beloftes worden nagekomen: Inderdaad de dag na bestelling geleverd. Product in overeenstemming met de omschrijvingen, gebruiksklaar en prima in orde. (Goede) documentatie van de fabrikant aanwezig. Ook after-sales service conform de gestelde voorwaarden: had een overbodig blijkend accessoire besteld en binnen 14 dagen in verpakking geretourneerd. Geld retour; no problem. Als je echt heel veel verschillende rollators wilt zien, is een bezoek aan de showroom trouwens best de moeite waard. Enige probleem is het vinden van een parkeerplek. Het pand ligt op een bedrijventerrein waarbij veel parkeerplaatsen zijn toegewezen aan diverse bedrijven. Even zoeken dus, maar het lukte wel. Aanrader.

Snel

Goed!

zeer goede service

snel en attent

snelle, goede service. Prima spullen.

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag