Ik kon eenvoudig de onderdelen voor mijn moeders rollator vinden en betalen. En het werd goed en snel geleverd. Alles paste, dus de omschrijvingen op de website klopte!

Alles perfect verlopen

Zeer goede werking met de verzending

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het bestelde snel en perfect.

Makkelijke bestelling en snel geleverd

Komt de afspaak na

Snelle service en prima materiaal

Snelle en goede oplossing geleverd

Ik had nieuwe wieltjes voor de rollator van mijn moeder besteld, maar die pasten niet op het systeem. Snel zijn toen de benodigde assen en moeren geleverd tegen kleine vergoeding waardoor de rollator alsnog snel weer functioneel was. Heel erg tevreden over de snelle en gemakkelijke afhandelijg!

Na de juiste maat banden voor de rollator deze besteld. Website erg duidelijk en bestelling zeer snel geplaatst. Levering conform de website . Stevig verpakt en duidelijke informatie over eventueel verkeerde of onjuiste bestelling.

Alles is perfect gelopen

Om dat het goed is bij jullie

Kwaliteit en levering

volgende dag in huis

Prima product

Duidelijke Webshop met een snelle en correcte levering

Mijn moeder is totaal onvoorzichtig met haar rollator. Ik heb al 2x nieuwe wielen besteld omdat ze elke keer de lagers totaal naar de ratsmede helpt. Heel blij dat ik hier zo snel nieuwe wielen met lagers kan bestellen.

Overzichtelijk, ruime keus, goede prijs en snel geleverd.

Gewoon zeer tevreden. Snel besteld en snel geleverd. Moeders was snel weer mobiel!

Snelle levering. Goede service. Prima!

Zeer tevreden over het product, de levering en de adequate vriendelijke service.

Bestelde onderdelen correct geleverd.

Ik heb mijn onderarmsteunen besteld bij Rollatorwinkel voor mijn rollator de in mijn bezit zijnde rollator heb ik een jaar geleden gekocht nieuw hij koste toen € 226.00 en mijn onderarm steunen waren helemaal ingescheurd er moesten nieuwe op en die twee kosten op een paar euro na € 200.00. Ik vind het jammer dat ik niet een complete rollator heb gekocht want de armsteunen alleen al zijn net zo duur als een nieuwe rollator. Ik vind het jammer dat daar niet op gewezen is.

Goede service en vriendelijke behandeling

Goede service en vriendelijke behandeling

Een ‘complete’ aankoop

Alles perfect geregeld.

prima.

een snelle en correcte levering.

TOP

top winkel en super sociaal zeer meedenkend

heel erg positief

Je word er snel geholpen en staan klaar voor vragen. En als er iets fout gaat dan word het snel opgelost.

Goede-en snelle levering.

Goede-en snelle levering voor voor ons een belangrijk artikel.

Goede website

Duidelijke website met veel keus makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Goed en snel geholpen bij Panne

Snelle reactie en levering

Kerketuinenweg 79