mijn bestelling werd accuraat en goed verpakt gestuurd

Goede telefonische hulp en snelle levering

Goede uitleg over het bestellen van het juiste artikel, nieuw achterwiel voor topo troja 2g met of zonder schijfrem(??).

geweldig snelle levering

Op donderdag avond een nieuw voorwiel voor mijn rollator besteld en zaterdag middag al in huis. zondag kon weer naar buiten, helemaal geweldig.

Kan niet beter

Alles precies als verwacht. Telefonische assist was voorbeeldig

Prachtig

Proficiat was zeer onder de indruk vanwege de zeer snelle levering dit had ik niet verwacht het was binnen de 24 u echt nogmaals proficiat

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen reparatie of ophaal service

Teleurstellend dat er juist voor deze groep, die rollator afhankelijk zijn, geen service op locatie, zelfs geen ophaal service is. De openingstijden zijn niet meer van deze tijd, werkende verwanten kunnen de rollator niet wegbrengen.

super service

Ik heb hen om advies gevraagd voor de aanschaf van wieltjes voor een oude rollator van mijn vader. Ik kreeg direct dezelfde dag antwoord en een goed en duidelijk advies. De bestelling is verder ook prima en snel verlopen.

Doen niet wat ze beloven.

Voor 15 uur besteld de volgende dag in huis. Niet dus....5 dagen later. Totaal geen service. Zeer teleurgesteld.

Alles snel geregeld. Snelle en nette levering. Ben zeer tevreden.

Goede service.

Alles is volgens opgave en afspraak snel geleverd.

snelle levering van onderdelen

Goed en snel het juiste onderdeel toegestuurd.

Een prima rollator en goed ingepakt opgestuurd!

Een fijne rollator! Ik had hem besteld voor m'n moeder en hij bevalt prima! Ook heel goede kwaliteit voor een lage prijs.

Onderdeel besteld snel geleverd

Er ontbreekt een montage beschrijving bij het pakket..

Mijn rollatorparaplu kwam 2 dagen later, dan vermeld bij aankoop. Dat kan natuurlijk liggen aan : post nl. Jammer, dat er geen instructies bij waren, ik ben nl nogal erg a- technisch , dat zou mij wat stress bespaard hebben. Verder voldoet de paraplu aan mijn eisen.

Overzichtelijke site. Snelle levering en goede communicatie

dienblad voor rollator

Dienblad voldoet geheel aan de verwachting en werd snel bezorgd

Goede service en snelle levering

De website is overzichtelijk, snelle levering. En ik heb een winkel in de buurt daar kwam ik achter nadat ik de bestelling had geplaatst.

Het artikel wat ik heb besteld pastte door de brievenbus en is de volgende dag al bezorgd. Snel en netjes!

Top geregeld

Netjes verpakt, goed produkt en communicatie en snelle levering

Gewoon doen wat ze beloven

Goede service en stipt op tijd

Snelle levering en snel terug storten van geld na terug sturen van product

Goed geregeld

Bestellen gaat eenvoudig, goed werkende site.

Snelle service, redelijke prijs

Ik heb twee handvatten voor de rollator (GEMINO) van mijn moeder besteld. Overal zijn ze heel erg duur (vreemd voor twee stukjes plastic) maar de rollator winkel was de minst dure. Snelle service, en ze passen redelijk, de originele hebben een schuine kant, deze replica's niet, in het gebruik merk mijn moeder daar overigens niets van.

fantastisch

snelle bediening en duidelijke beschrijving

komen afspraken na

op de site produkt uitgezocht en keurig volgens afspraak geleverd

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag