Kosten retourneren

Wij kochten een universele rollatorparaplu. Die bleek iets minder universeel te zijn dan gedacht ;) Bij retourneren bleek dat die kosten voor ons waren! Balen, niet gezien van tevoren, anders natuurlijk bij een ander besteld! Bevestiging van retour en geld overigens nog niet ontvangen (nu 10 dagen) maar dat zal wel goedkomen na de feestdagen!

Gewoon goed

Vlotte levering

Fast service and delivery!

From ordering my rollator, to receiving it (the day later) the service was perfect!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Zeer snel geleverd en het juiste onderdeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede levering van mooie rollator

Ik ben zeer tevreden dat het snel, goed en vlot is geleverd. Heel goed verpakt. En de rollator voldoet aan alle verwachtingen. De kleur (rood) is prachtig.

Alles prima

Schittende service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruim assortiment overzichtelijk snelle levering als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn

Uitstekend een 10

Alhoewel de wieltjes te klein waren (eigen schuld) ben ik toch tevreden over het geleverde. Ik kon de wieltjes verplaatsen naar de voorzijde. Al met al een goede keuze. Hartelijke groet van G. J. Holman Oosterbeek

Uitstekende service, ik zou bijna zeggen .. ouderwetse service !

Omdat ik zeker wilde zijn dat ik de juiste rollator-tas voor mijn moeder zou bestellen keek ik of hierover telefonisch een vraag kon stellen. Wat fijn, ik kon heel snel het telefoonnummer vinden. Na mijn vraag werd ik doorverbonden met iemand die er verstand van had, Na overleg met mijn moeder heb ik de tas besteld en had nog een vraag over de levering. De vriendelijke dame aan de telefoon, zag meteen wat ik had besteld, keek of de tas in voorraad was en … zei ..ik verstuur hem meteen nog wel even, dan heeft u hem morgen in huis. Kijk, dat is nou ouderwets goede service!

Super goed advies snelle levering!

Super goed advies en snelle levering!

Snel, goed en volgens agspraak

Voor de tweede keer een rollator besteld. Ik had er al 1, hij nu ook. Goedkoper dan elders en snel en goed verpakt op yijd geleverd. Hulde!

Razendsnel

Zelfs in de donkere dagen voor kerst een dag later bezorgd! En ik had mijn bestelling eigenlijk te laat geplaatst… Het product (rollator wiel met luchtband) is helemaal perfect van kwaliteit.

UITSTEKENDE SERVICE

UITSTEKENDE SERVICE

Top ervaring

Duidelijke website en snelle levering

Goede en snelle levering, vandaag besteld morgen in huis.

Jammer dat ik van de 2 onderdelen (remhandel met kabels)die ik had besteld, er 1 ooit van was gebruikt. Onderdeel was wel in orde, maar het was netjes geweest als dit gemeld was, en de prijs daar iets op was aangepast.

Prima geregeld, rollatorwiel werd binnen enkele dagen geleverd.

rollatorwinkel is wat ik nodig heb

Er valt niks op te merken. 100% tevreden

Prima levering!

Wat besteld was is keurig ingepakt en snel verzonden. Produkt voldoet aan verwachting

Goed product goede kwaliteit

Het product voet aan alle eisen

Mooie prijs voor een stevige rollator. Rijdt soepel zegt mijn mams. Snelle levering.

Goed geholpen!

Een passende maatvoering was zo telefonisch opgelost!

goede service

Kerketuinenweg 79