Prima, snelle levering

Poduct was snel binnen.prima kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden

Goede rollator, prima geleverd.

Keurig op tijd geleverd.

rollekes vervangt

alles perfect

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en groot assortiment

Duidelijke website en erg snelle levering

Mis alleen de factuur

korrekte afhandeling van de bestelling met een correcte datum van aflevering

korrekt afhandeling, juiste informatie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed en betaalbaar alternatieve wielen voor de Alevo rollator

Voor de prijs voor 2 nieuwe wielen van de oorspronkelijke leverancier konden we bijna een nieuwe rollator kopen! Met levertijd 3 weken! 1 berichtje naar Rollatorwinkel zorgde voor betaalbare en betere alternatieven én de volgende dag binnen...... Mijn vader is er blij mee.

EFFICIENT SNEL

Prima bedrijf

Na bestelling is de rollator de volgende dag bezorgd, goed verpakt en bijzonder snel geleverd. Ben er blij mee.

Snel en correct

Goed verlopen en mooi op tijd. Bedankt W Dirksen.

Om dat het goed is bij jullie

Gemakkelijk

Mooi gemakkelijk in elkaar te klappen , om hem in de auto te zetten, en niet zo zwaar, rijd ook goed...

Snel, volgens afspraak, goed verpakt en mooi produkt

Zaterdag besteld, maandag binnen. Voor een goede prijs een mooie rollator waarmee ik dagelijks de wegen onveilig maak

Snel en effectief

Prima verlopen

Rollator besteld en deze is snel geleverd.

Perfect!

Snelle levering, alles conform afspraak

Supersnelle levering

Zondag besteld, dinsdag al in huis

Slecht gecontroleerde (beschadigde) zending!

Bij het uitpakken bleek de buis van de rollator waar een handvat ingeschoven moest worden te zijn verbogen. De mee geleverde beschermhuls zat er niet in terwijl de klem wel was aangedraaid. Dit kan niet tijdens transport gebeurd zijn! Het euvel zelf oplossen was mogelijk waardoor de extra kosten van het terugzenden en alle ellende (tijd) die daarmee gepaard gaat door mijn extra inzet is vermeden. De slechte eindcontrole en het verzenden van een beschadigd product rechtvaardigen de betaalde prijs niet. Gelukkig was het euvel door enkele aanpassingen te herstellen. Daar mee was het wel een bruikbaar product waarbij besloten is er geen extra tijd meer in te steken om dit achteraf te melden.

Snelle levering en juiste onderdeel

Prima.

Prima product geleverd. Wat verwarrend is dat Rollatorwinkel.com de bevestigingsemail stuurt. 123Zorgwinkel de email stuurt dat het product de volgende dag (dinsdag) wordt geleverd. Vervolgens een email van PostNL dat het woensdag wordt bezorgt. Dinsdag een email van PostNL dat het onderweg is. Bestelling is dinsdag bezorgd door PostNL.

product snel geleverd

product snel geleverd

Prima zaak

Redelijke prijs, snelle bezorging en goede informatie

Zaterdag wieltjes besteld, zouden maandag geleverd worden maar het werd pas woensdag geleverd

niet volgens afspraak geleverd

Rollator voldoet aan mijn eisen en is redelijk geprijsd.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe rollator, hij is prima!!!!! De prijs is heel redelijk en de rollator voldoet aan al mijn eisen.

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag