zeer goed bedrijf

Goede rollator

snelle en goede levering

snel geleverd. goed verpakt.

Alles zo als het gaan moet

snel en service gericht

De maat van de as was voor mij niet duidelijk van de rollator wielen. Gebeld met klantenservice er werden extra onderdelen kosteloos meegestuurd zodat ik altijd de goede maat had. Mijn moeder 86 loopt weer haar rondje om het huis. Nog bedankt ook namens mijn moeder. Vrgr Eelco Wiebenga

Prettige (online) winkel

Prima informatie, prettige afhandeling en snelle levering.

Alleen had ik liever gezien dat de medewerker even aangestipt had dat bij oudere types wellicht opvulringetjes nodig zijn. Voor de rest alleen maar lof !

Goeie en snelle service

uitstekend

mooi wiel paste goed.

een dikke 10

inderdaad de ene dag besteld en de andere dag in huis, zeer vlotte verzending, TOP! een aanrader

Zeer goede afspraken

Mijn fout gegaan levering werd correct Op gelost

Remkabel werkt prima

De remkabel die ik bestelde werd snel geleverd. Er zat een handleiding bij, dus dat hielp bij de installatie (was toch nog wel een gedoe). Wel verwarrend dat in de handleiding stond dat je bij punt 6 moest beginnen. Maar uiteindelijk is het prima gelukt.

Goed, maar duur(der)

De rollator Vermeiren Goliath die ik er heb besteld voldoet perfect aan de verwachtingen. Bij levering was alles in orde en er was een vlotte communicatie toen ik nog om extra informatie vroeg na de aankoop. De rollator stond op een andere site goedkooper geprijst.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Communicatie was verwarrend.

Communicatie over de levering verliep nogal rommelig. Eerste mail over aflevering klopte niet. Een week later weer een mail met leverdatum in het verleden. Volgende dag toch het juiste artikel ontvangen.

Duidelijke website, snel en eenvoudig bestellen. Artikelen goed ontvangen met duidelijke omschrijving voor retourzending.

mijn ervaring is geweldig

mijn ervaring is geweldig omdat ik na het plaatsen van de bestelling direct respons kreeg en een vlotte afhandeling van de geplaatste order. Ook de mogelijk heden van de betaling is prettig.

De bestelling is snel geleverd,

Supper goede online winkel.

Correcte levering, goede afspraak. Verzorgde levering. Zeker een aanrader, doe zo verder.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte service en goed product

De website is duidelijk en het gekochte product is nog beter dan ik verwachtte.

Goede en snelle service

We hebben de juiste maat en juiste ashoogte ontvangen

Snelle en correcte levering van 2 artikelen

Binnenrollator en 4-poot voldoen aan de doelstelling!

Snelle levering, top artikelen

X

Snelle levering, prima tasje

Snelle levering, prima tasje

Korte levertijd en prima product

Product, rollatorwielen, pasten perfect zelfs op een al oudere Drive rollator.

overzichtelijk en veel onderdelen

Ik had nieuwe kogellagers nodig voor een wat oudere rollator, hier precies gevonden wat ik nodig had. Er stond ook duidelijk de maten bij van de kogellager

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag