Prima en snel.

Ok

Snelle leveringen

Ok

Ok all volgens bestelling

Goede ervaring met de Rollatorwinkel.

Artikel keurig verpakt ontvangen.

Snelle levering..wel moeten retourneren door foutieve hoogte-bepaling

Al met al positief,want het is een zeer goed product...mijn overbuurvrouw heeft er direct ook zo een besteld...alleen,naar later bleek,bij Medipoint

uitstekend!!

De rollator die ik heb gekocht bij u bevalt prima. ziet er goed uit en heeft tot nu toe geen enkel gebrek. Enige tijd geleden heb ik een nieuwe aan moeten schaffen omdat de onderkant gescheurd was. De aankoop som was nar mijn idee aan de riante kant.

Er gaat weer lopend een wereld voor mij open.

Beide rollators zijn supermooi, lichtgewicht, super wendbaar en mooi van kleur. Een voor binnen en een voor buiten. Beide heel mooi in een door mij gekozen kleur. Ik ben er heel blij mee.

Goede snelle levering

Topwinkel, aanrader

Uitstekende ervaring bij het bestellen en leveren van een onderdeel.

Uitstekende ervaring bij het bestellen en leveren van een onderdeel.

Zeer goede service en prettig contact

Ik heb een zeer prettig telefonisch contact gehad en ben heel goed geholpen

Goede informatie via website en correcte snelle levering

Rollator was niet juist geleverd

De rollator ontvangen Bevestiging schroefdraad was echter niet goed Borgschroeven wilden er niet in Van de andere kant kon je er wel een bout gedeeltelijk indraaien Ik heb de draad kunnen herstellen door opnieuw door te tappen, omdat ik hiervoor toevallig gereedschap had Normaal gesproken zou de rollator terug gestuurd worden!! Geen compensatie voor gekregen

Ongevraagd!

Had bij mijn ultra light carbon rollator GEEN STOKHOUDER van € 29,00 besteld ! Deze heb ik niet nodig maar moest het wel betalen ! Vindt dit erg vervelend, de rollator is toch al zo duur.....dan nog eens z’n bedrag er bij. Mw.I.M.KennedyvanDam.

Super klantvriendelijk, deskundig en een groot assortiment

Met mijn zus een rollator uitgezocht waar andere banden onder zijn gezet. Ook toen dat nog niet helemaal goed was direct en meer dan uitstekend opgelost. Hele fijne zaak en service, absolute aanbeveler. Bedankt voor de top hulp!

Geleverd wat er gevraagd werd en perfect op tijd

Zeer snelle levering

uitstekende service en snelle levering

Prima contact na verkeerde bestelling door fout in de advertentie snel en goed opgelost en fout ook snel uit de advertentie gehaald.

goed materiaal voor een goede prijs

Hoewel ik volrubber wielen had besteld kreeg ik wielen met luchtband, maar omdat de maat correct was kon ik die ook gebruiken.

Prettig telefonisch contact, snelle bezorging,fijne rollator

Duidelijke site en snelle levering

Ik kon goed vinden wat ik nodig had

super nette internet winkel

heb een zet wielen besteld voor de rollator van mijn schoonmoeder. echt netjes en snel geleverd. de prijs was eerst niet goed maar even gebeld en het werd direct netjes opgelost

Precies volgens afspraak. Super.

Duidelijke website. Alles op afgesproken tijd geleverd. Retourzending snel afgehandeld en gecrediteerd.

Ben niet echt tevreden,

Als ik een vraag had,e mail of telefonische niet naar mijn wens netjes beantwoord. En de artikelen of losse onderdelen vrij duur, bv een tasje voor een dure rollator, die ik heb aangeschaft krijg ik nog een klungelig tasje voor een knappe prijs, en dan vraag ik heeft u stevige tassen krijg je kort antwoord, nee jammer ben bij een ander terecht gekomen waar het zelfde tasje veel goedkoper was..

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag