ZEER GOED BEDRIJF

HELE GOEDE ERVARING, HET GEKOCHTE PRODUCT DE VOLGENDE DA IN HUIS.

Kleine dingetjes besteld

Kleine dingetjes besteld,duidelijke website. Op tijd geleverd.alles was volgens verwachting.

zeer slechte verbinding laat bij het inbrengen van de handen los.

De handmoffen voor de rollator gaan bij het inbrengen van de handen heel gouw los

Snelle levering en netjes verpakt en wat you are is wat you get.

Makkelijk te bestellen. Duidelijk omschreven en een snelle service. De prijs van de rollator had iets goedkoper mogen zijn en in meer kleuren, maar ik ben er blij mee.

snel en niet te duur

snelle correcte levering en facturering

snelle correcte levering en facturering

Beloofde levertijd klopt niet 2x 24 uur later!

Geeft op zich niets maar beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Telefonisch vragen om inlichtingen, over b.v. de as constructie van een linker achterwiel van mijn rollator, worden beantwoord alsof ik het toch niet begrijp.

Professioneel en vriendelijke

Kreeg erg veel ondersteuning en advies om een keus te maken. Mijn goederen waren super snel geleverd en veilig verpakt. En ik had helemaal geen rollator of onderdelen nodig - maar twee wielen voor een steekwagon!!!! En ze paste prima (*_*)

Rare vraag, heb nog niks in huis

Geen idee dus..maar wat moet ik met een enquête als we nog op de rollator wachten😖

super!!!!!!!!

makkelijk zoeken, bestellen en super snel geleverd

Snelle Levering

Ik heb x tal bestellingen gedaan bij Rollatorwinkel en ben zeer tevreden

Goed,snel,en betrouwbaar

Zeer snelle levering en alles waar je op rekent krijg je ook helaas heeft DHL luie mensen in dienst die niet van traplopen houden en brengen dan liever je spul naar een ophaalpunt.Maar daar heeft Rollatorwinkel.com mij mee geholpen en een klacht tegen de bedoelde man ingediend.Er werkt een luie dikke getinte man bij DHL en die tref ik steeds,zie liever dat men gebruik maakt van Post.nl Voor de rest niks dan goeds over Rollatorwinkel.com.Behulpzaam,goed contact en kwaliteit.Alleen stel ik voortaan bij iedere internet winkel de eis dat ze mijn product niet via DHL sturen.Ik ben er dieper ingedoken en ik schrok werkelijk,het regent klachten over DHL.Rollatorwinkel.com kon daar niets aan doen natuurlijk en blijft voor mij de beste op hun gebied.

overzichtelijk makkelijk en snel

Overzichtelijk makkelijk en snel

Bestelling OK,levering kan beter

Goede afhandeling, levering DHL kan beter. pakket had 2 dagen vertraging.

Geweldig!!

Ik ben goed geholpen door de medewerker.

snel gekregen wat ik besteld had.

Op het internet gekeken voor remblokjes voor onze twee Rollators, stonden duidelijk afgebeeld + een schappelijke prijs,dus was niet moeilijk om te bestellen en dus gedaan.

nette winkel met veel keuze

Goed advies en vriendelijk personeel. Ruime keuze in betaalbare scootmobielen. prima geholpen

goede uitleg over het product

Fijne service en snelle levering van mijn bestelling

Veel onderdelen op voorraad perfect

Snelle levering veel onderdelen op voorraad, fijne website.

snel en accuraat

1e keer ervaring met het bedrijf was bijzonder positief

Goede service, snelle levering

Goede Service, snelle levering

super

Ik heb een onderdeel besteld voor de rollator van mijn moeder. Super snel geleverd in 1 woord top

Levering zoals afgesproken.

Goede service en product was goed verpakt.

Snel geleverd in een stevige doos

Mooie en duidelijke website. Na bestelling een duidelijke mail gevolgd door een snelle levering. Gewoon zoals het hoort.

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag