3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aangezien ik door omstandigheden de rolstoel nog niet gebruikt heb kan ik geen beoordeling geven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering

Zend een Nederlandse gebruiksaanwijzing mee. Wij ontvingen een Duitse toelichting en voor technische termen is dat niet duidelijk.

Pluspunten

snelle serviceen goede afhandelingen

Pluspunten

Makkelijk via iDeal betalen, vlotte bezorging.

Pluspunten

Nette aflevering ,snel en goede hulp bij telefonisch contact

Andere vervoeder ,levrt niet na een dag,heb al meer negatieve ervaringen met DPD

Pluspunten

Snel voor levering

Pluspunten

- Goede service; snelle levering en prima retour regeling (indien nodig). - Telefonisch goed bereikbaar en ben zeer vriendelijk geholpen en kreeg goed advies over welke rollator het meest geschikt zou zijn voor mijn vader. - Geld retour is geen enkel probleem (mits onbeschadigd uiteraard).

Pluspunten

Erg goede service en kon mijn bestelling direct proberen en meenemen uit de showroom.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Geweldig! In een tijd dat familie veel zorg over moet nemen heb ik ondervonden dat je gewoon op internet binnen 1 dag een rollator op de juiste plek kunt laten bezorgen. En dat voor een prijs van 65 euro inclusief bezorgkosten. Een geweldig bedrijf!

Pluspunten

Levering op tijd

Pluspunten

Na bestelling direct mail en kon het pakket volgen via DPD, pakket na 2 dagen in huis.

Pluspunten

Duidelijke website met de verschillende leverbare producten. Scherpe prijzen en snelle levertijd.

Pluspunten

supersnelle levering en service

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

levering volgens afspraak ! Over de aftersales kan ik nog niks zeggen ik heb hem nog maar een paar dagen. maar alles was verder picobello en scherp geprijsd.

Pluspunten

Ben tevreden. Rollator ziet er prima uit. Levering volgens opgaaf.

Gebruiksaanwijzing in het nederlands, niet in het duits

Pluspunten

fijn personeel in de winkel in Den haag, prima voorlichting en uitleg bij mijn aankoop, met goede garantie en reparatie mogelijkheid, bedrijf is zeer zeker aan te raden.

geen

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en geduldig geholpen op locatie aan de Melkwegstraat in Den Haag. Ruime keuze en service gericht: andere wielen met luchtbanden gemonteerd voor meer comfort. Kort na ingebruikname beviel de rollator toch niet helemaal. Deze is -weer met veel geduld en aandacht- omgeruild voor een andere, waarbij ook weer de wielen vervangen werden. Moeders is helemaal tevreden en het is dat ik zelf nog niet aan een rollator toe ben, maar ik zou er haast zelf een bij rollatorwinkel.com aanschaffen :) !

Vooral zo doorgaan. Maar om toch maar iets te "zeuren": Door klantvriendelijke opstelling en ruim assortiment werd het lastig kiezen. Iets beter doorvragen naar wensen en behoeftes van de klant om sneller in te zoomen naar het juiste exemplaar.

Pluspunten

zeer snelle levering, prima advies bij het maken van een keuze uit het uitgebreide assortiment

alles naar wens

Kerketuinenweg 79