Pluspunten

Alles was bij jullie goed geregeld geen klachten de rollator zag er perfect uit en de gebruiker is er heel tevreden mee.

De bezorging was een beetje rommelig eerst een bericht dat ze zouden komen,wij thuis gebleven maar geen DPD aan de deur gehad. Op de site van DPD stond dat ze de rollator op de juiste tijd hadden aangeboden maar daar was niets van waar naeen paar keer gebeld te hebben kreeg ik te horen dat de chauffeur in tijd noot was gekomen en later zeiden ze dat er een storing was in het systeem de volgende dag moesten we weer thuis blijven want toen werd hij wel afgeleverd. Maar voor derest geen klachten.

Pluspunten

Niet anders dan lof voor de afhandeling van mijn bestelling rollator!!!!! J A Kelder Brinkhorst Haren

Pluspunten

klantvriendelijk, deskundig advies

Pluspunten

Kwaliteit en snel geleverd, ook qua prijs dik in orde.

Luchtbanden zijn een erg dure optie terwijl het eigenlijk standaard erop zou moeten zitten.

Pluspunten

* telefonisch goed bereikbaar * aan de telefoon zeer duidelijk. De oplossing voor mijn probleem werd me direct duidelijk. * als je een specifieke transportservice wil bv postnl i.p.v. dpd kan dat telefonisch meteen geregeld worden. * track&trace-code wordt verstuurd als pakket verstuurd is * mijn grote rollator zitting werd de volgende dag al geleverd perfect verpakt

Ga zo door!

Pluspunten

ik kan nu boodschappen doen zonder dat die om kiept. me hondjes kunnen mee ,ook als het regent. ik kan even zitten als het nodig is en heb een goede steun met lopen.het is fijn dat er een handvat over de helen breedte zit met rem als de eene hand het niet doet kan de anderen hand het doen.

hij zou nog beter over gras velden en ruwe oper vlaktus moeten kunnen rijden. dat is fijn voor de honden haha meschien wil ik te veel .stoep randen op zo dat gewoon door kan lopen .

Pluspunten

Goede keus rollatoren. Prettige bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en na melden van defect van stelschroef snel een nieuwe.

Heb eerst de schroefdraad waar de stelschroef ingedraaid moet worden eerst met een draad-tap op moeten tappen om de schroefdraad op te zuiveren. Als ik dit niet had gedaan dan hat ik de nieuwe stelschroef waarschijnlijk ook stuk gedraaid. Misschien na verchromen even op tappen.

Pluspunten

De bezorging was perfect binnen de tijds marge. De rollator was makkelijk in elkaar te zetten en rolt goed.

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Betere gebruiksaanwijzing. Het opvouwen van de rollator is in het geheel niet duidelijk!!

Pluspunten

snelle levering prijs kwaliteit

zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Hele snelle levering. Goede service.

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

Geen interesse in een beoordeling van het product? Lijkt me dat dat nuttige informatie oplevert... ;-)

Pluspunten

Alleen maar positief

Pluspunten

snelheid van levering

geen

Pluspunten

Correcte levering

Afleveradres was verkeerd doorgegeven aan de leverancier (Van Steenstraat ipv Van Steenlandstraat)

Pluspunten

vlot gesprek met een goede opvolging van de vraag. correcte levering met mooie voorwaarden.

geen

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levertijd. Chapeau

Pluspunten

Prima product tegen scherpe prijs. Snelle afhandeling door winkel.

Vervoerder geeft middels hun Tracking misleidende informatie: door drukte/tijdnood wordt pakket na drie werkdagen bezorgd, terwijl in de beschrijving lijkt alsof pakket tot drie keer toe wel aan de deur aangeboden is geweest. Klacht afgehandeld na melding aan vervoerder.

Pluspunten

De bestelling op de website ging vrij snel en makkelijk. De informatie over het product is duidelijk en er zatten geen addertjes onder het gras.

De communicatie omtrent de levering van het product was gebrekkig. Er kwam geen melding over wanneer het product zou geleverd worden.

Pluspunten

Hij rijdt licht. De boodschappen zijn makkelijk in te delen. Men kan in de winkel een mandje op de zitting zetten en de boodschappen erin doen.

Ik had graag gezien dat het buitenvak aan de voorkant wat breder zou zijn, zodat men er makkelijker iets in kan doen e/o uithalen.

Pluspunten

snelle bezorging prima kwaliteit

montage beschrijving . gaarne bij leveren, hij was namelijk voor een vriend van 86 jaar en die had moeite met het in elkaar zetten

Pluspunten

Zocht op marktplaats, vond deze winkel bestudeerde de afbeeldingen en alle gegevens.Dus bestelling gedaan en de volgende dag stond het pakket met de gewenste rollator in mijn huis.Correct afgelevrd door TNT.Alles is zoals gewenst.

Pluspunten

Snelle levering Betrouwbaar

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag