Pluspunten

snelle service, prima product.

Pluspunten

de verzending ging snel en goed, hoeft niet beter

kan de winkel niets aan doen. maar de uitleg in het boekje was weer waardeloos. de rollator moest helemaal uit elkaar en daar stond niets over in, misschien handig dat de winkel zelf een schrijven bij doet.

Pluspunten

Snelle en correcte service, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pluspunten

snelle afhandeling, prima service

Pluspunten

Pluspunten

De rollator werd op tijd geleverd, en niet al te moeilijk om rij-klaar te maken. Een prima rollator. Alleen hebben wij een stokhouder die we niet kunnen bevestigen. Gaarne een reactie.

Pluspunten

Zeer verzorgde uitvoering met gekleurd frame Grote wendbaarheid, verstelbaarheid en zeer licht in gewicht Mogelijkheid voor een eigen kleursamenstellling Wip-op functie met de voet voor obstakels Zeer functionele opbergmand, stevig en voorzien van extra vakken Goede remfunctie Zelfs reflectoren Ergonomische handgrepen Accessoires voor een wandelstok Rollator betreft: Rollator Lichtgewicht Gemini 30

Aan het uiteinde van de treklip om de rollator in te vouwen zit een dubbelgevouwen stukje (een verdikking) ) om te voorkomen dat dit eruit kan gaan. Plaats in deze verdikking een cylinder vormig verwijderbaar stukje rubber om te voorkomen dat de treklip eruit kan gaan bij het opvouwen. Een simpele oplossing zal u gratis worden toegestuurd indien ik verdere gegevens krijg.

Pluspunten

Pluspunten

Erg tevreden over de aankoop van de Kaigo rollator, netjes verpakt, snelle levering binnen 1 dag in huis.

Pluspunten

Hele mooie rollator Mijn moeder was er heel blij mee Loopt heel soepel en ze loopt keurig rechtop Bezorging was hellemaal oké Veel mensen vragen waar ik de rollator weg heb dus beveel ik uw site aan

geen

Pluspunten

Misschien via tracker van PostNL laten volgen. Makkelijk voor afleverdatum en - tijdstip

Pluspunten

Prima, snelle en perfecte levering van de bestelling

Pluspunten

duidelijk, je wordt teruggebeld, op tijd geleverd

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Korte technische vraag per email onmiddellijk en naar tevredenheid beantwoord. Later gebleken gebrek aan de rollator: kreeg direct een vervangende nieuwe!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Correcte snelle levering. Duidelijke website, makkelijk bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

zet de bezorgkosten eerder op de site zo wordt dat geen verrassing en het is direct duidelijk voor je iets besteld.

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

De kwaliteit is te goed. De vorige rollator was van het zelfde merk en type, alleen de kleur was anders (rood). Op deze manier zien jullie ons voorlopig de eerste 10 tot 15 jaar niet meer terug als klant. Grapje HaHaHa

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van levering erg positief

Goed opletten bij de bestelling in pakken 1 van de 4 wieltjes had andere as maat ( heeft mijn man met ringetjes op kunnen vullen ) maar was jammer!

Pluspunten

Prima site, snelle levering

Pluspunten

Ruime keus, snelle leveringen, toch geen fijn product, omruilen geen probleem, fijn bedrijf, zoals het hoort.

Pluspunten

Omhoogwaarderen van bestelling bij niet op voorraad.

Pluspunten

is een goede rollator en niet duur ten opzichte van de groene kruiswinkel

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag