Snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snelle reactie van de klantenservice op mijn vraag heel behulpzaam. Snelle levering En toen hun systeem een fout aangaf vanwege m'n adres ben ik netjes gebeld en hebben ze nagevraagd hoe het zat

top

snelle service

Altijd prima gratis levering.

Bestel al jaren bij Zwoofs en pakje altijd de volgende dag in huis. Ook telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan.

Alles gaat goed!

Zie boven

Goede service en prijs

Zwoofs is een betrouwbare winkel met goede service en advies. De prijzen zijn aantrekkelijk en zo ook het assortiment.

Altijd goed!!!!

Nooit geen problemen. Altijd netjes ingepakt en keurig bezorgd. Top!!!

ik bestel altijd bij zwoofs

eerste waar ik kijk is zwoofs, mijn vorige apparaat was defect, na 2 dagen had ik een nieuwe!

Snel accuraat en relatief gunstig

Vind het wel jammer dat je als klant niet eens een kadootje krijgt zelf s na zo lang hier te kopen

Goedemorgen service

Snel en correct!

Met een paar klikken besteld. En de volgende dag al het juiste product in huis. Fantastisch!

Vriendelijke service bij pick up.

Het gaat goed zolang je geen problemen hebt.

Klachten afhandeling zeer bedroevend. Je moet maar hopen dat je producten goed zijn. Mocht dit niet zo zijn, verwacht dan niet veel van zwoofs.

Super sevice

Goed contact na verdwijnen van mijn bestelling. Na het invullen van het vermissing formulier,werd de bestelling meteen weer verstuurd.

Goede Service, snelle levering

eenvoudig bestellen, eenvoudig en direct verzonden! Prima! zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Voor de eerste keer hier besteld in de avond, volgende dag in huis. En alles wat ik besteld had ook geleverd. Top

Prima altijd op tijd

Ben al 10 jaar klant en zeer tevreden! Jammer alleen dat op de site geen foto’s van de e-sigaretten meer worden vertoond. Dan is het erg moeilijk om de juiste e-sigaret aan te schaffen. Daar ik niet de deur uit kan en afhankelijk ben van foto’s kan ik moeilijk beslissen en heb ook zelf de verkeerde bestellingen gedaan en dat is zonde. Maar wel zeer tevreden over Zwoofs en raad het ook mijn kennissen aan.

Al jaren klant tot volle tevredenheid

Snelle levering van de bestelling Zeer compleet aanbod van materiaal

Snelle levering, prima producten

Mijn bestelling was snel bij mij en de producten zijn goed.

Top Onlineshop

Veel keuzes en snelle levering.

Gewoon top geregeld alles

Alles prima altijd geregeld Snelle levering

Levering in het algemeen optijd.

Hoef niet thuis op mijn bestelling te wachten.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam