Niks op aan te merken alleen maar goede ervaringen tot nu toe!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle bezorging en alles is op voorraad.

Snel en goed

Snelle levering Helder en duidelijk

top

snel geleverd, voor een goede prijs

Uitstekende Klantenservice.

Verkeerde artikel besteld. Uitleg gekregen hoe te handelen, en email gekregen hoe de goede artikelen te bestellen. Heb het genoegen weer mijn electronische cigaret te gebruiken.

Snelle levering!!!

Zeer goede en vertrouwde webshop, ik heb er vaak besteld en altijd goed en snelle levering...

Al jaren goede service

Laatst mijn bestelling niet volledig meegekregen bij ophalen Spaanse polder. Hierover gebeld en er werd gelijk actie ondernomen. Ondanks dat ook ik niet op heb gelet bij het aannemen werd het vergeten product direct kosteloos verzonden en het lag de volgende dag al in de bus. Prima geregeld.

Zwoofs is top, normale prijs, gratis verzending en dan is het jammer dat PostNL roet in het eten gooit door niet op tijd te leveren (brievenbuspakje).

Als altijd snel & betrouwbaar!

Altijd top bij Zwoofs

Doen wat er wordt beloofd; altijd supersnelle verzending 5*****

Snelle levering, en uitstekende kwaliteit.

Prima alleen jammer dat er weinig gecorrespondeerd wordt over de MIGO pods en systemen die nu al een tijd uitverkocht zijn

Uitstekende artikelen

Altijd vriendelijke hulp voor deze digibeet en supersnelle levering

Grote collectie en supersnelle levering.

Super goed

Goede service , alles makkelijk op de site te vinden en het verzenden is goed. Zeker een aanrader

Snelle levering en altijd voldoende voorraad. Super!

Al een jaar of tien klant en ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Bestellen en verzenden gaat snel en afficiënt. Klantenservice is vriendelijk en weet voor alles een oplossing. Kortom: kwaliteit, zoek niet verder.

Snel en goed geleverd

Jj

Snelle levering!

Goed en overzichtelijk website

Ik heb op een donderdag mijn bestelling geplaats en had het pas op Maandag na 3 dagen binnen. Ik moest als nog naar een andere winkel om het weekend door te komen. terwijl op de site wordt vermeld donderdag besteld vrijdag in huis, maar ja het zal wel aan PostNL liggen. Ik heb het pakketje inmiddels netjes ontvangen. Mvg

top

word goed op de hoogte gehouden van je bestellingen

Jammer

Het geen wat ik vorige keren bestelde kunnen jullie niet meer leveren. Dit terwijl ik een kleine maand geleden had gevraagd of jullie het wel kunnen blijven leveren, aangezien ze het in de winkels niet meer konden bestellen. Ik kreeg toen als antwoord; nee hoor wij hebben hier nog niets van gehoord en wij hebben nog zoveel op voorraad ! Nu bij de derde bestelling die ik wilde doen krijg ik dus te horen, sorry maar het wordt niet meer gemaakt. Oké dat wisten jullie toen dus ook wel, als alle winkels er ook al van op de hoogte waren !! Wees dan eerlijk, want zolang jullie het op voorraad hadden, had ik het ook gewoon besteld.

Goede website, gemakkelijk bestelproces, en keurig volgens afspraak bezorgd.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam