A.Smit

Ik bestel mijn dampbenodigdheden al jaren bij Zwoofs en dit tot volle tevredenheid. Altijd netjes op tijd in huis en prima advies van kundige mensen. Zeker ook een aanrader voor de beginnende damper.

Zoals altijd top!

Makkelijk bestellen. Contact via mail ook snel beantwoord en snel geleverd

Fast and efficient

I always buy at Zwoofs and never had any problem. They ship and deliver fast with correct items I ordered. I recommend!

Uitstekend!

Gewoon uitstekend!

Super fast (and free) delivery

Order placed at 8pm and was in my hand at 3pm the next day. Zwoofs have always been super efficient - I have used them for some years without issue.

Perfect netjes en snel ontvangen

Goede en snelle levering en de spullen waren netjes verpakt deze zaak is het aanbevelen waard mvg

Snel, prima geregeld

Prima geregeld, snel bezorgd.

Duidelijke site, supersnel geleverd

Ondanks dat er voor E-smokers geen afbeeldingen meer getoond mogen worden door onze overheid (betutteling van de bovenste plank), heeft Zwoofs het toch voor elkaar om een overzichtelijke site aan te bieden. In de avond besteld, de volgende middag netjes geleverd!

prima levering plus kwaliteit

Levering was snel en goed ingepakt. ruime keuze en producten zijn naar verwachting

altijd snel , altijd de goede spullen geleverd , TOP .Bestel al een aantal jaren hier

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen en prima bezorgd !

Goede en snelle levering en ook appe gaat snel met hun en zeer vriendelijk .

Iedere bestelling die ik plaats is altijd in orde en op tijd geleverd

Snelle levering alleen jammer dat door de nieuwe regels geen foto's van niks meer kan zien ook niet van coils of vaporizers ook niet als je het al besteld heb

Snelle levering, goed geregeld

Goede en snelle levering

Prima. Snel en goed

Snel,en price is goed, geen versend cost voor laag orders ...topie

Helemaal top

Goed en snel bedrijf. Altijd alles keurig verpakt. En altijd top producten en service.

Zoals gewoonlijk top

Zoals gewoonlijk top

Voorraad

Fijne van Zwoofs is dat alles op voorraad is dat is een grote pluspunt!

Prima prijs, kwaliteit en service

Door Pinksteren kwam mijn bestelling 2 dagen later dan beloofd op de website. Maar prima klantenservice en prima prijs. En gratis verzending

Altijd een snelle levering

Nog nooit problemen met Zwoofs gehad,altijd goed.

Zoals altijd snel geleverd

Cairostraat 64