Maak al héél lang gebruik van de producten van Zwoofs naar volle tevredenheid

Niet geleverd nog

Mijn bestelling is nog niet geleverd. Wel al contact gehad en moet het even afwachten. Over drie dagen ben ik yerug van vakantie dus als het er niet is moet ik weer contact maken over de levering.

Goed netjes bezorgd

Goed netjes bezorgd

Zoals altijd goed

Wat besteld is is geleverd

E smoker kapot

Geen probleem,kreeg meteen een nieuwe Top geregeld

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Weer top geholpen

Bij het uitzoeken van een nieuwe batterij zijn de foto's op de site helaas niet zichtbaar. Dit is door regelgeving vanuit het rijk, maar ik werd via de WhatsApp direct geholpen met me zoektocht. Top gedaan Groet tevreden Martha

Erg goed, al jaren

Ik bestel hier al jaren al mijn onderdelen voor vapes. Coils, tanks, mods, pods alles en altijd snel geleverd en nooit problemen. Wel vervelend dat er tegenwoordig geen plaatjes meer bij mogen maar je kan moeilijk de een middelvinger naar de wet opsteken eh. 10/10 would shop for vapes again.

super

Geweldige service

Top zaak!

Ben al jaren klant , en blijf dat ook!! Staan altijd klaar met advies indien nodig. En wat natuurlijk heel fijn is : gratis verzending!! Duidelijke webshop,en supersnelle bezorging van een uitgebreide keuze aan artikelen!!

Toppie, altijd erg tevreden geweest

Heel tevreden

Altijd goede service

Vandaag besteld morgen in huis.

uitstekend levering,snelheid en service

uitstekende service snel en vriendelijk personeel

goede producten, schetpe prijzen, snelle levering

Top service. Aangeraden.

Raad het iedereen aan

Ben al jaren zeer tevreden

Super fijn

Snel verzonden goed product

gewoon goed

Lekker makkelijk en snel, de volgende dag in de brievenbus.

Snel geleverd en gratis verzonden

Deze keer niet goed. 2 bestellingen gedaan op 22 en 24 mei ,maar ze zijn nog niet binnen

Zie bovenstaande

Goeiebsite snelle levering

De site is duidelijk en je kan er zowat ales bestellen voor je e smoker. De levering is snel en keurig kwam alles binnen in een plat doosje. En dat zonder verzendkosten. Fijn dat je daar ook een keuze in kan maken.

Ene dag besteld andere dag in huis

Ene dag producten besteld andere dag al in huis en we bestellen maandelijks

Perfecte en snelle levering....groetjes

Ik ben hartstikke tevreden over de bestellingen en levering via Zwoofs

Zwoofs levert heel snel en naar tevredenheid. Het contact met de helpdesk/klantenservice bij vragen is goed en snel

geweldige service

snelle verzending

Heel goed . Maar ik wil mijn e-mail veranderen Van [email protected] [email protected] Hoop dat alles zo goed komt .

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam